Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
pro ViR: Hele, lépe se to popsat nedá! Přesně taková je situace u většiny..... O2 sice VoIP má, ale jen pro firemní klientelu a moc se s tím nechlubí. O cenách ani nemluvím....
Až se najde někdo, kdo bude chtít do toho v počátku vložit asi nemalé peníze (reklama), tak se mu to možná za hodně dlouho vrátí, bohužel. Ale i tak si myslím, že časem se i u nás lidi naučí využívat i takových "vymožeností", které jsou při srovnatelné kvalitě, potřebné kvalitě konektivity, zcela rovnocenné "klasice" a těm třem....
Ještě poznámka. O Odoriku jsem se já osobně dověděl zcela náhodou..... (občas se na člověka musí usmát trochu štěstí)
Až se najde někdo, kdo bude chtít do toho v počátku vložit asi nemalé peníze (reklama), tak se mu to možná za hodně dlouho vrátí, bohužel. Ale i tak si myslím, že časem se i u nás lidi naučí využívat i takových "vymožeností", které jsou při srovnatelné kvalitě, potřebné kvalitě konektivity, zcela rovnocenné "klasice" a těm třem....
Ještě poznámka. O Odoriku jsem se já osobně dověděl zcela náhodou..... (občas se na člověka musí usmát trochu štěstí)
Veru áno, ja som sem doputoval tiež so šťastím, od diamondcard.us (cca pred 6 rokmi), cez 802.cz (zatiaľ ho stále využívam na volania na Slovensko) a cez IPVOX (tam mi dosť chýbalo nomadické číslo, veľmi mi vyhovovalo platenie cez mPeníze u mBanky). Už ani neviem, ako som sa o Odorikovi dozvedel, myslím, že som blúdil po nete a pozeral som sa na stránky o VOIP a hľadal najlepšieho operátora...
Celkom sa čudujem, že som naň nenarazil skôr, keďže je tu už od roku 2007...
Inak sa mi Odorik veľmi páči (hlavne rôznorodosťou možností a samozrejme cenami) a pozerám na jeho web a toto vlákno 20krát denne, či náhodou už nie sú vyvesené ceny pre SIM. Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)...

Inak sa mi Odorik veľmi páči (hlavne rôznorodosťou možností a samozrejme cenami) a pozerám na jeho web a toto vlákno 20krát denne, či náhodou už nie sú vyvesené ceny pre SIM. Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)...

Pak sem napiš, jak se Ti to zadařilo.
dovciak píše:Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)...
Pravdepodobne ji koupi dual sim telefon, zadna magieGeBu píše:Pak sem napiš, jak se Ti to zadařilo.
dovciak píše:Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)...

Moc se netěš ženy argumenty neberou jedině musíš přesvědčit její kamarádku a ona ji vím z vlastní zkušenosti.GeBu píše:Pak sem napiš, jak se Ti to zadařilo.
Tak, takhle nějak jsem byl nedočkavý naposledy asi před 40-ti lety před vánoci... již se to, ale blíží... tak uvidíme, co nám "Jéžíšek" nadělí...
Také jsem zvědav. Odoriku fandím. Tak uvidíme, zda nás potěší stejně jako u VOIP.althund píše:Tak, takhle nějak jsem byl nedočkavý naposledy asi před 40-ti lety před vánoci... již se to, ale blíží... tak uvidíme, co nám "Jéžíšek" nadělí...
Platí stále, že bude ceník služeb zveřejněn v pondělí či později ?
viz fórum: Snížení cen (2. stránka)pav píše:Platí stále, že bude ceník služeb zveřejněn v pondělí či později ?
Já vím že to každý ví, ale... Již zítra
)