Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
Kabek

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od Kabek »

pro ViR: Hele, lépe se to popsat nedá! Přesně taková je situace u většiny..... O2 sice VoIP má, ale jen pro firemní klientelu a moc se s tím nechlubí. O cenách ani nemluvím....
Až se najde někdo, kdo bude chtít do toho v počátku vložit asi nemalé peníze (reklama), tak se mu to možná za hodně dlouho vrátí, bohužel. Ale i tak si myslím, že časem se i u nás lidi naučí využívat i takových "vymožeností", které jsou při srovnatelné kvalitě, potřebné kvalitě konektivity, zcela rovnocenné "klasice" a těm třem....

Ještě poznámka. O Odoriku jsem se já osobně dověděl zcela náhodou..... (občas se na člověka musí usmát trochu štěstí)
dovciak

Příspěvek od dovciak »

Veru áno, ja som sem doputoval tiež so šťastím, od diamondcard.us (cca pred 6 rokmi), cez 802.cz (zatiaľ ho stále využívam na volania na Slovensko) a cez IPVOX (tam mi dosť chýbalo nomadické číslo, veľmi mi vyhovovalo platenie cez mPeníze u mBanky). Už ani neviem, ako som sa o Odorikovi dozvedel, myslím, že som blúdil po nete a pozeral som sa na stránky o VOIP a hľadal najlepšieho operátora... ;-) Celkom sa čudujem, že som naň nenarazil skôr, keďže je tu už od roku 2007...

Inak sa mi Odorik veľmi páči (hlavne rôznorodosťou možností a samozrejme cenami) a pozerám na jeho web a toto vlákno 20krát denne, či náhodou už nie sú vyvesené ceny pre SIM. Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)... ;-)
GeBu

Příspěvek od GeBu »

Pak sem napiš, jak se Ti to zadařilo.
dovciak píše:Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)... ;-)
zdenek H.

Příspěvek od zdenek H. »

GeBu píše:Pak sem napiš, jak se Ti to zadařilo.
dovciak píše:Už sa teším ako ho vnútim aj ženuške (čítaj presvedčím rozumnými argumentami)... ;-)
Pravdepodobne ji koupi dual sim telefon, zadna magie :)
nunyf

Příspěvek od nunyf »

GeBu píše:Pak sem napiš, jak se Ti to zadařilo.
Moc se netěš ženy argumenty neberou jedině musíš přesvědčit její kamarádku a ona ji vím z vlastní zkušenosti.
althund

Příspěvek od althund »

Tak, takhle nějak jsem byl nedočkavý naposledy asi před 40-ti lety před vánoci... již se to, ale blíží... tak uvidíme, co nám "Jéžíšek" nadělí...
pav

Příspěvek od pav »

althund píše:Tak, takhle nějak jsem byl nedočkavý naposledy asi před 40-ti lety před vánoci... již se to, ale blíží... tak uvidíme, co nám "Jéžíšek" nadělí...
Také jsem zvědav. Odoriku fandím. Tak uvidíme, zda nás potěší stejně jako u VOIP.
pav

Příspěvek od pav »

Platí stále, že bude ceník služeb zveřejněn v pondělí či později ?
Kabek

Příspěvek od Kabek »

pav píše:Platí stále, že bude ceník služeb zveřejněn v pondělí či později ?
viz fórum: Snížení cen (2. stránka)
Palo Dostal

Příspěvek od Palo Dostal »

Já vím že to každý ví, ale... Již zítra :-)) :D
Odpovědět