Nastavení Thomson ST2022

Volání přes internet pomocí speciálních telefonů nebo adaptérů.

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod j123 » pon 02. lis 2015 0:04:35

V současnosti se mi nedaří najít firmware ke stažení. Pomohl by mi někdo?
j123
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 01. lis 2015 23:40:43

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod Pitomec » pon 02. lis 2015 13:57:17

Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1930
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod j123 » stř 04. lis 2015 12:52:32

Děkuji moc za odpověď, ale tenhle firmware jsem dříve také našel, ale nevím co je zač.
Hledám doporučovaný firmware od Gagarina viz.
Po resetu je třeba nahrát do telefonu SW verze 4.69
Uvedený odkaz z jeho příspěvku není funkční, takže kdyby jej měl někdo stažený?
Rád bych kontaktoval přímo Gagarina, ale to mi není umožněno vraj som příliš nový čí co?
j123
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 01. lis 2015 23:40:43

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod Pitomec » stř 04. lis 2015 12:59:11

Registrován: pon 23. zář 2013 22:51:44
Poslední návštěva: úte 24. zář 2013 13:14:49
Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1930
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod xsouku04 » stř 04. lis 2015 13:05:51

j123 píše:Děkuji moc za odpověď, ale tenhle firmware jsem dříve také našel, ale nevím co je zač.
Hledám doporučovaný firmware od Gagarina viz.
Po resetu je třeba nahrát do telefonu SW verze 4.69
Uvedený odkaz z jeho příspěvku není funkční, takže kdyby jej měl někdo stažený?
Rád bych kontaktoval přímo Gagarina, ale to mi není umožněno vraj som příliš nový čí co?

První tři příspěvky se schvalují, tedy asi po tu dobu je příliš nový. Stačí napsat ještě jeden příspěvek, který pak mohu smazat, a už nový nebudete.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6623
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod j123 » stř 04. lis 2015 16:49:31

Děkuji xsouku04
jelikož jste se této diskuse také zúčastnil, nemáte čistě náhodou ten firmware někde uložený?
j123
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 01. lis 2015 23:40:43

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod krokous » stř 04. lis 2015 22:23:19

j123 píše:V současnosti se mi nedaří najít firmware ke stažení. Pomohl by mi někdo?


Zdravím, jám mám u sebe jen 3.62 a 4.77 který bez problémů používám na dvou telefonech. Ke stažení zde http://uloz.to/xwv8v7oZ/thomson-st2022-zip
krokous
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 05. zář 2011 16:53:59

Re: Nastavení Thomson ST2022

Příspěvekod TheGreen » pon 16. črc 2018 0:21:05

Nemáte náhodou někdo firmware pro ST2022, ve kterém je ČJ? Přehrál jsem na nový a bohužel jsem přišel o češtinu. Díky.
TheGreen
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 16. črc 2018 0:16:52

Předchozí

Zpět na VoIP Hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník