Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Volání přes internet pomocí speciálních telefonů nebo adaptérů.

Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Martin63 » sob 06. dub 2019 11:15:07

Dobrý den,
9. prosince 2019 jsem sem psal s problémem ohledně Grandstreamu HT801, který se nemohl připojit k serveru (blikala LED dioda telefonu). Poradili jste mi změnu portu, nicméně problém se sám bez zásahu vyřešil do cca dvou hodin, takže jsem nic neměnil. Tentokrát je problém podobného rázu, jen s tím rozdílem, že LED dioda telefonu nebliká, nýbrž se vůbec nerozsvítí. Boot zařízení nepočítejme.

Nu, co s tím? Zkoušel jsem nastavit port 6688 a nepomohlo.
Přílohy
Screen 1.jpg
Screen 1.jpg (263.74 KiB) Zobrazeno 116 krát
Screen 2.jpg
Screen 2.jpg (117.97 KiB) Zobrazeno 116 krát
Martin63
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 16. zář 2015 17:26:11

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod michaels » sob 06. dub 2019 11:32:22

-
Naposledy upravil michaels dne sob 06. dub 2019 11:51:06, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
michaels
 
Příspěvky: 94
Registrován: sob 18. led 2014 14:41:32

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Martin63 » sob 06. dub 2019 11:39:21

(Zkoušel jsem i změnu na 81.31.45.51 + k ní porty :448 a :6688 a nefunguje mi žádná konfigurace).
Martin63
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 16. zář 2015 17:26:11

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Martin63 » sob 06. dub 2019 11:43:30

Už funguje, rozběhlo se to samo. :)
Martin63
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 16. zář 2015 17:26:11

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Martin63 » sob 06. dub 2019 11:50:41

michaels píše:P.S.: Opravte čas na foru, zobrzuje to o hodinu méně


Však čas je v pořádku. :mrgreen:
Přílohy
Time.jpg
Time.jpg (81.97 KiB) Zobrazeno 107 krát
Martin63
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 16. zář 2015 17:26:11

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod michaels » sob 06. dub 2019 11:56:11

aha " Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina"....
no jo, ale kde to změnit .....
Uživatelský avatar
michaels
 
Příspěvky: 94
Registrován: sob 18. led 2014 14:41:32

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Kabek » sob 06. dub 2019 16:15:19

Proč máte nastaveno "Prefer Primary SIP Server NO"?, když předchozí okno (Failover SIP Server) je prázdné? Nastavte YES nebo dopište do Failover SIP Server: 81.31.45.51:443
Já bych ještě přenastavil: SIP transport: TCP, NAT Traversal: NO, Register Expiration: 1 (minuta), Reregister before Expiration: 50 (sec.), SIP Registration Failure Retry Wait Time: 20, SIP Registration Failure Retry Wait Time upon 403 Forbidden: 180 (sec.), Local SIP port: číslo větší jak 10000 (např. 28654), QoS SIP/RTP na nulu.
Naposledy upravil Kabek dne čtv 11. dub 2019 7:02:12, celkově upraveno 1
Kabek
 
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 03. led 2013 20:44:30

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Martin63 » sob 06. dub 2019 17:10:21

Kabek
Díky za telefonické vysvětlení. :) Bohužel se mi ve výpisu neuložilo vaše telefonní číslo, neboť jste volal přes ID a to se ve výpisu asi neukládá (zobrazuje se zřejmě jen při probíhajícím hovoru). Tudíž Vám již nemohu zavolat zpět...
Dám Vám sem ještě 4 screeny z nastavení. Pokud tam najdete něco špatně, tak mi to sem prosím napište a já to změním.

Dík.

PS: Vaše nastavení zatím funguje výborně.
Přílohy
1.jpg
1.jpg (201.05 KiB) Zobrazeno 86 krát
2.jpg
2.jpg (256.42 KiB) Zobrazeno 86 krát
3.jpg
3.jpg (204.6 KiB) Zobrazeno 86 krát
Naposledy upravil Martin63 dne sob 06. dub 2019 19:05:05, celkově upraveno 2
Martin63
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 16. zář 2015 17:26:11

Re: Grandstream HT801 => opět nefunguje.

Příspěvekod Martin63 » sob 06. dub 2019 17:13:48

A poslední screen...
Přílohy
4.jpg
4.jpg (211.99 KiB) Zobrazeno 85 krát
Martin63
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 16. zář 2015 17:26:11


Zpět na VoIP Hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník