Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Volání přes internet pomocí speciálních telefonů nebo adaptérů.

Re: Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Příspěvekod Kabek » sob 18. říj 2014 14:05:02

xsouku04 píše: Když ještě přičtu fakt, že přepojování pomocí menu zabere jeden hlasový kanál zbytečně navíc, je prostě lepší to nedělat a přepojovat pomocí odorik ústředny s **


Ten hlasový kanál (1+1) to obsadí jen po dobu manipulace - přepojování, pak se to vše uvolní. Tak se mi to alespoň jevilo, když jsem to zkoušel (Odorik - Odorik (Panasonic) a přepnout zase na Odorik)
Kabek
 
Příspěvky: 573
Registrován: čtv 03. led 2013 20:44:30

Re: Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Příspěvekod jirina007 » pon 23. lis 2015 16:46:57

Ahoj. Lze u tohoto telefonu nastavit to, aby se podle vytáčeného čísla volila příslušná linka? Např. při volání na pevná čísla (začínající 2,3,4,5,8,9) linka 1 a při volání na mobilní čísla (začínající 6,7) linka 2 ? Děkuji za odpověď. Jirka.
jirina007
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 23. lis 2015 16:43:56

Re: Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Příspěvekod Kabek » sob 28. lis 2015 11:35:02

Směrovat volání u Panasonicu KX-TGP500 dle volaného čísla nelze. To jde např. u některých VoIP bran a telefonů. Lze to vyřešit tak, že jako první linku registruji tu, přes kterou se bude občas volat "ručně", a základní volání nastavím např. přes linku druhou. Pak běžně volám přes druhou a přes první to řeší dvoje stisknutí tlačítka po zadání volaného čísla.
Kabek
 
Příspěvky: 573
Registrován: čtv 03. led 2013 20:44:30

Re: Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Příspěvekod doublem » ned 14. čer 2020 15:11:14

Mám TGP500B61, nastavil jsem jej podle uvedeného návodu a telefon správně funguje jen pár minut po zapnutí/rebootu. Poté se na něj nelze dovolat (volané číslo nedostupné). Volat z něho jde. Vyzkoušeno s různými verzemi FW, chová se to pořád stejně. Neporadí někdo? MM


xsouku04 píše:Návod je zde

http://www.odorik.cz/w/panasonic_kx-tgp500
doublem
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 19. dub 2014 10:14:38

Re: Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Příspěvekod airmadina » pon 29. čer 2020 9:41:30

Hello, please info how to set up your Panasonic KX-TGP500? How do I get to his web managemenet? (any fixed address?) etc .. I did not find anything in the manual elsewhere in the forum.

(The point is that I own this device from O2, now I want to go here to Odorik and before signing the contract I want to make sure that I can set up the phone ... - I don't want to set everything complicated via the handset ..)

Thanks for the info
The Official website of Maldives ETA and Maldives Visa. Fill the application form for Evisa Maldives and

get tourist ETA Visa online within 24 hours.
airmadina
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 29. čer 2020 9:38:13

Re: Panasonic KX-TGP500 - nastavení

Příspěvekod xsouku04 » stř 01. črc 2020 10:18:23

Kabek píše:
xsouku04 píše: Když ještě přičtu fakt, že přepojování pomocí menu zabere jeden hlasový kanál zbytečně navíc, je prostě lepší to nedělat a přepojovat pomocí odorik ústředny s **


Ten hlasový kanál (1+1) to obsadí jen po dobu manipulace - přepojování, pak se to vše uvolní. Tak se mi to alespoň jevilo, když jsem to zkoušel (Odorik - Odorik (Panasonic) a přepnout zase na Odorik)


The think is that you have to activate the web interfase of tha base by menu on the heandset. Menu → Ip Service → Network Setting → Embedded Web → choose On.

Then you cn do the settings.

The complete instructions are here. http://www.odorik.cz/w/panasonic_kx-tgp500 Please use google translate. If everything fails you and you are not able to log in to a web page as admin (default password is adminpass) you can reset the machine to factory defaults and have the default passwords again. (not the passwords preset from O2)
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 7094
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Předchozí

Zpět na VoIP Hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník