Stránka 1 z 1

HT801

PříspěvekNapsal: stř 11. črc 2018 15:20:14
od peekaa
Koupil jsem si nový HT801 a chci se zeptat, jestli by šlo:

1/ aktualizovat/přidat na wiki http://www.odorik.cz/w/grandstream_ht701 i tento model, jestli všechna nastavení se dají použít i na nový model.
2/ to samé v webovém rozhranní, jestli mohu na https://www.odorik.cz/ucet/nastaveni_volani.html, Volání z Grandstream, HT701 - jestli to nastavení tam mohu směle použít i na HT801.

Netroufl jsem si tedy na uploadovat na novém HT801 konfiguraci ze starého HT502, i když to na první pohled vypadá dost stejně, ale všechno raději předělávám ručně.

Děkuji

Re: HT801

PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2018 9:00:23
od xsouku04
HT701 je nahrazeno novějším HT801 - má jeden analogový port - linku
HT702 je nahrazeno novějším HT802 - má dva analogové porty - linky

I když jsem nenarazil na to, že by to Grandstream někde deklaroval, modely budou zpětně kompatibilní s tím, že novější model má pár nepodstatných možností navíc.
Řada HT50X má navíc router, ta pokud vím, nahrazena nebyla. Ale i tak bych se nebál nahrát konfiguraci. Přinejhorším provedete tovární reset.

Re: HT801

PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2018 9:31:57
od peekaa
Již to skoro není HOME segment, protože věci jako SNMP a Radius. Už by se skoro hodilo, aby tam udělaly položku v menu "for companies", protože se to stává velmi nepřehledným. Anebo "for dummies".

Díky.