Odorik.exe a podpora více linek

Programy, které slouží k volání přes internet z počítače nebo chytrých mobilů.

Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod MaxVS » stř 14. kvě 2014 19:16:31

Nemůže telefon Odorik pro Windows podporovat více linek bez nutnosti vždy přepsat PIN podle toho, ze které linky chci volat ? Pokud ne, tak kde se ukládá PIN ? Jiné programy typu Odorik dialer se mi nelíbí, Odorik telefon je super, jednoduchý a funkční.
MaxVS
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob 01. úno 2014 21:41:59

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod MaT » stř 14. kvě 2014 20:27:38

Tak ne každý má pro každou linku jiný PIN. Myslím, že šlo mít i pro více linek jeden PIN.
MaT
 
Příspěvky: 357
Registrován: pát 29. bře 2013 15:35:14

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod Forrrest » stř 14. kvě 2014 20:33:11

Tak on OdorikDialer neslouží přímo k volání, ale k objednávání callbacku (mj.), proto moc nechápu to srovnání. Callback se dá objednat na stolní IP telefon, Skype, či jakoukoli přihlášenou linku (na Androidu, v aplikaci Odorik.exe či jiném VoIP programu). Mezi linkami (na které je hovor účtován) je možné přepínat díky API přihlašovacím údajům, které platí pro všechny linky.
Forrrest
 
Příspěvky: 98
Registrován: ned 17. úno 2013 10:41:42

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod xsouku04 » stř 14. kvě 2014 20:54:32

MaxVS píše:Nemůže telefon Odorik pro Windows podporovat více linek bez nutnosti vždy přepsat PIN podle toho, ze které linky chci volat ? Pokud ne, tak kde se ukládá PIN ? Jiné programy typu Odorik dialer se mi nelíbí, Odorik telefon je super, jednoduchý a funkční.


Pin se ukládá do registrů.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6710
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod ventlas » čtv 22. bře 2018 18:43:12

Nemám problém s nabídkou přihlášení na učet přes mobilní číslo a 4 čísla..To funguje bezvadně,ale je tam také možnost přihlášení PIN linky a 4 čísla,což nefunguje a bylo by to bezvadné na přihlášení Odorik exe..V jednom příspěvku jsem popisoval krkolomné příhlašování přes PIN mobilních čísel,které mám dvě a tam jsem musel dát aktivaci dvou linek s CLIP aktivním,co potřebuji..V čem je problém,že se nelze přihlásit jednoduše s linkou a jejím PIN a 4 čísla? Na Odorik exe by to bylo výborné řešení..
ventlas
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 10. zář 2012 15:29:14

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod xsouku04 » čtv 22. bře 2018 19:08:30

ventlas píše:Nemám problém s nabídkou přihlášení na učet přes mobilní číslo a 4 čísla..To funguje bezvadně,ale je tam také možnost přihlášení PIN linky a 4 čísla,což nefunguje a bylo by to bezvadné na přihlášení Odorik exe..V jednom příspěvku jsem popisoval krkolomné příhlašování přes PIN mobilních čísel,které mám dvě a tam jsem musel dát aktivaci dvou linek s CLIP aktivním,co potřebuji..V čem je problém,že se nelze přihlásit jednoduše s linkou a jejím PIN a 4 čísla? Na Odorik exe by to bylo výborné řešení..

Asi moc nerozumím dotazu. PIN je na odoriku = mobilní číslo + 4 číslice. Nebo též číslo linky + 4 číslice. To celé dohromady je PIN a je to z doby, kdy většina lidí volala přes odorik pomocí telefonních budek nebo pevné linky jiného operátora přes přístupové číslo 822, kde se PIN zadával. (miliony minut měsíčně)
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6710
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod ventlas » čtv 22. bře 2018 19:15:02

Chci u Odorik exe použít jednu linku,zadám její PIN heslo a 4čísla a nechytám se,musím použít výhradně jen PIN mobilního čísla a 4 čísla a o to jde...Příklad..Chci použít CLIP odchozí,kde je rigistrace pod číslem 716188**** A to PIN 716188**** nemohu použít..
ventlas
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 10. zář 2012 15:29:14

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod xsouku04 » čtv 22. bře 2018 20:08:01

ventlas píše:Chci u Odorik exe použít jednu linku,zadám její PIN heslo a 4čísla a nechytám se,musím použít výhradně jen PIN mobilního čísla a 4 čísla a o to jde...Příklad..Chci použít CLIP odchozí,kde je rigistrace pod číslem 716188**** A to PIN 716188**** nemohu použít..

Pin už ty 4 "tajné" číslice obsahuje. PIN 716188**** použít můžete, s odorik.exe funguje. Nechte si zobrazit všechny piny zadáním hesla a kliknutím na tlačítko pod tabulkou.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6710
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod ventlas » čtv 22. bře 2018 20:48:24

Dík za radu zkusím to. Takže najedu na ODORIK EXE a do nastavení šoupnu do rubriky Nechtete-li po každém spuštění Odorik exe zadávat PIN zadejte jej sem..A dávám 716188**** a hlásí mi Špatně zadané PIN..A jak to mám obejít,nezadávat sem PIN? A ještě pokračuji,vymazal jsem to heslo natvrdo a zkusil zadat heslo otrocky 716188**** a zase hlásí Špatně zadané heslo..Mám W10/64bit..
ventlas
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 10. zář 2012 15:29:14

Re: Odorik.exe a podpora více linek

Příspěvekod ventlas » úte 03. dub 2018 21:27:46

Stále nefunguje výše popsaný problém..Tedy znovu jakákoliv linka,která má registraci a má zapnutý SIP a která není vedená pod PIN mobilní číslo a čtyři čísla hesla.. Linka PIN 418444**** 711861**** 716188**** 732844****
ventlas
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 10. zář 2012 15:29:14


Zpět na VoIP Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník