Nemusíte se zbytečně rozrušovat.

Je to celkem jednoduché...
ventlas píše:Navštívil jsem osobně Vodafone prodejnu,hodil tam OP a jako duchodce trval na nulovém tarifu
V pohodě. Nulový paušál (nulový tarif na míru) není vyhrazen jen pro důchodce, může ho mít (zatím) každá fyzická osoba.
ventlas píše:Měl jsem to i pro manželku,ale pak jsem raději k nim přišel s pohádkou,že se motáme v oblasti,kde Vodafone nemá pokrytí,tak mi manželky paušál zrušili.
Nerozumím souvislosti - buď je pro vás výhodnější Kaktus, nebo Nulový tarif na míru. Nikdo vás ani u jednoho nemůže držet, nic z toho není a ani nebylo se závazkem, není třeba operátorovi zdůvodňovat, proč od něj chcete odejít. Vlastně mi z toho není ani jasné, zda jste ten tarif u Vodafone chtěl zrušit sám, nebo vám ho Vodafone nechtěně zrušil po nějakém nedorozumění.
ventlas píše:ODORIK zpětné volání za kačku.Volání z VOdafonu je pekelně drahé,proto VŽDY jedině ODORIK,nesmím se splést.
Myslím, že pro lidi, co volají méně (nevyužijí a nepotřebují neomezené volání s cca 500 a více provolanými minutami za měsíc), vychází zpětné volání levněji než jakýkoli tarif/předplacená karta od velké trojky. S výjimkou historického tarifu Odepiš od Oskara/Vodafone.
U virtuálů a rádoby virtuálů (třeba ten Kaktus) jde s využitím akcí a odměn za dobíjení atd. volat nepatrně výhodněji, než zpětně s Odorikem.
ventlas píše:Když jsem omalem poslal sms z toho nula tarifu,tak při vyučtování bylo NEPLATTE,až při příštím vyučtování. NATO bacha,i kdyby to bylo 50 halířu,tak to okamžitě ZAPLATTE,NEJSTE pak rukojmí nějakých buzerací k nutnému využití drahého tarifu VODAFONE.
Plašíte se zbytečně.
Vodafone má ještě z dob Oskara pravidlo, že pokud mu na vyúčtování dlužíte bagatelní částku do 120 Kč, tak ji nemusíte platit:
Ceník Vodafone píše:"Pokud je pohledávka Vodafonu vůči Vám jako zákazníkovi v zúčtovacím období nižší než 120 Kč, můžeme její splatnost odložit do následujícího zúčtovacího období."
Pokud máte ve vyúčtování napsané, že ho nemusíte platit - tak je to jen na vás, zda vyúčtování na nižší částku zaplatíte, nebo to odložíte na některé příští vyúčtování, ve kterém se s dluhem přes těch 120 Kč už dostanete. Dokonce, i když platíte inkasem, tak si ho VF v takovém případě nestrhne.
A nejste kvůli tomu rukojmím ani se nemusíte bát buzerace. Pokud byste chtěl o operátora odejít, tak v klidu ten povolený dluh srovnáte a nikdo vám nebude dělat potíže.
Jeden známý s tarifem Odepiš (ten byl za 12 Kč) takhle prý dva roky nic neplatil - nejprve dlužil částku menší než 120 Kč, a pak se použila k úhradě dalších vyúčtování složená volací jistina.