Jméno operátora Odorik na mobilu

Můžete využít jen část a nebo všechny služby co Odorik.cz nabízí přímo z Vašeho telefonu ?

Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod xeon » pát 21. úno 2014 12:06:06

Jako jméno by se mělo pro operátora Odorik zobrazovat na mobilu ?
Mám odoričí sim a zobrazuje se jen "CZ" (Nokia 515).

xeon
xeon
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. srp 2013 14:59:11

Re: Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod xsouku04 » pát 21. úno 2014 14:10:39

Ano má se zobrazovat. Po vložení by měla přijít konfigurační sms, která to změní.
Tedy pokud SMS nezafunguje je možné, že se Odorik.cz nezobrazí.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6920
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod xeon » pát 21. úno 2014 14:29:55

Jde přenos konfigurační SMS nějak zopakovat ?
xeon
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. srp 2013 14:59:11

Re: Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod megacruiser » pát 21. úno 2014 16:55:55

Dobrý den,
napište mi prosím na kment(zavináč)odorik.cz, opětovné zaslání konfigurační SMS vyžádám a jakmile bude odeslána, dám Vám vědět - Vy potom restartujete telefon, SMS se po novém přihlášení do sítě přijme a název správně nastaví.
Uživatelský avatar
megacruiser
Administrátor
 
Příspěvky: 230
Registrován: stř 13. říj 2010 15:09:09
Bydliště: Brno

Re: Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod popescu » úte 15. dub 2014 21:34:52

Psal jsem na stejný email se stejným problémem a nikdo mi neodpověděl a problém stále trvá. Mám napsat znovu?
popescu
 
Příspěvky: 72
Registrován: stř 05. úno 2014 17:35:34

Re: Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod mobilemanic » úte 15. dub 2014 22:49:02

Tak já mám na iPhone také jen CZ, v jiném mobilu se to ale zobrazuje korektně. Co jsem vypozoroval, tak to ale snad ničemu nevadí...
mobilemanic
 
Příspěvky: 475
Registrován: čtv 10. říj 2013 10:20:15

Re: Jméno operátora Odorik na mobilu

Příspěvekod xsouku04 » stř 16. dub 2014 10:36:35

mobilemanic píše:Tak já mám na iPhone také jen CZ, v jiném mobilu se to ale zobrazuje korektně. Co jsem vypozoroval, tak to ale snad ničemu nevadí...


A když dáte tu simkartu s IPhone do jiného mobilu, tak se Odorik.cz zobrazí?

Ano, opravdu to ničemu nevadí. Je to tak, že u nové simkarty se zobrazuje cz vždy a potom T-mobile pošle konfigurační sms, která zobrazování změní na Odorik.cz. Pokud to ale nezafunguje, může se stát, že se dále bude zobrazovat cz.

Co se týče těchto záležitostí, obracejte se na email kment[zavináč]odorik.cz
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6920
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno


Zpět na Mobilní telefony

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník