Výpadek celé odorik sítě?

Můžete využít jen část a nebo všechny služby co Odorik.cz nabízí přímo z Vašeho telefonu ?

Re: Výpadek celé odorik sítě?

Příspěvekod tazatelx » pon 24. bře 2014 22:06:02

Předpokládám, že to tedy souviselo i s mnou hlášeným výpadkem VoIP zařízení...
tazatelx
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát 19. dub 2013 19:03:54

Re: Výpadek celé odorik sítě?

Příspěvekod tom_speedy » čtv 27. bře 2014 14:47:51

Dobrý den,

dnes dopoledne jsem volal do Odoriku z pevné linky. Na své Odorik číslo, které mám směrované na ústřednu. Šlo o tři hovory 81600009, 81600090 a 81600215 dvakrát po vyzvánění to ustředna zvedla, ale bylo ticho. jednou byl zvuk jako když číslo neexistuje. Jen informuju, abyste věděli a mohli se podívat
tom_speedy
 
Příspěvky: 71
Registrován: stř 10. říj 2012 17:02:51

Re: Výpadek celé odorik sítě?

Příspěvekod xsouku04 » čtv 27. bře 2014 20:08:43

tom_speedy píše:Dobrý den,

dnes dopoledne jsem volal do Odoriku z pevné linky. Na své Odorik číslo, které mám směrované na ústřednu. Šlo o tři hovory 81600009, 81600090 a 81600215 dvakrát po vyzvánění to ustředna zvedla, ale bylo ticho. jednou byl zvuk jako když číslo neexistuje. Jen informuju, abyste věděli a mohli se podívat


Ano to byl problém s GTS, která kazila ráno signalizaci.
Projevovalo se to i při volání ze sim Odorik (jen odchozí hovory), protože to jde také hovor nejdříve k nám.
viewtopic.php?f=17&t=2316 Tento problém nesouvisel s ničím, co se kdy už někdy stalo.
Přílohy
200OK_chybi.png.png
200OK_chybi.png.png (48.31 KiB) Zobrazeno 2464 krát
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6915
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Výpadek celé odorik sítě?

Příspěvekod JPT » pát 28. bře 2014 1:01:17

Ten problém se asi netýkal odchozích hovorů, že ? Brácha se mě ptal, jestli se dá přes Odorik volat na předvolbu 950, že jemu to ráno nešlo (ručně opsaný Call ID = 81608369 (lepší bylo původní rozšířené zobrazení, kvůli kopírování)). Když jsem se ptal, co mu to hlásilo, tak prej nic jen to nějak nestandartně "tůtalo" :-) Ve vypise to píše No answer a když jsme zkoušeli volat sobě na obsazený mobil, tak to píše Busy, takže obsazené by to být nemělo. Teď večer tam zase zkoušel volat a píše to taky No answer, ale už to prej normálně zvonilo (ID = 81687119). Byl ten první hovor nějaký pokažený ?
JPT
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob 03. lis 2012 23:21:05

Re: Výpadek celé odorik sítě?

Příspěvekod xsouku04 » pát 28. bře 2014 10:12:41

JPT píše:Ten problém se asi netýkal odchozích hovorů, že ? Brácha se mě ptal, jestli se dá přes Odorik volat na předvolbu 950, že jemu to ráno nešlo (ručně opsaný Call ID = 81608369 (lepší bylo původní rozšířené zobrazení, kvůli kopírování)). Když jsem se ptal, co mu to hlásilo, tak prej nic jen to nějak nestandartně "tůtalo" :-) Ve vypise to píše No answer a když jsme zkoušeli volat sobě na obsazený mobil, tak to píše Busy, takže obsazené by to být nemělo. Teď večer tam zase zkoušel volat a píše to taky No answer, ale už to prej normálně zvonilo (ID = 81687119). Byl ten první hovor nějaký pokažený ?

U předvolby 950 a jiných méně používaných se to týkalo i odchozích hovorů. Byl to úplně stejný problém, jen měl trochu kratší trvání, protože odchozí hovory i těchto méně obvyklých předčíslí jsme pak přepnuli jinudy.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6915
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Výpadek celé odorik sítě?

Příspěvekod dobrrak » sob 03. kvě 2014 18:43:29

JPT píše:(ručně opsaný Call ID = 81608369 (lepší bylo původní rozšířené zobrazení, kvůli kopírování))

Kopírovat ID hovorů by neměl být problém, po najetí myši na délku hovoru se zobrazí bublina, ze které lze ID vybrat a zkopírovat.
dobrrak
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob 14. pro 2013 15:13:05

Předchozí

Zpět na Mobilní telefony

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník