xtonda píše:Co, jak a kde se nahrává, když to není totéž jako to, co jde o vás ven?
jloucky píše:Dobrý den, máme na lince zřejmě sdodný problém, který se projevuje už cca dva týdny. Do té doby bylo vše v pořádku (připojení přes WIFI hotspot). My slyšíme dobře, ale protistrana hlásí, že nás slyší trhaně a je jedno, jestli je to na pevnou linku, nebo mobilní telefon. Pořízené nahrávky jsou bez přerušení, ale jak už bylo v diskuzi řečeno, nic to neznamená. Domnívám se, že problém bude u nás, zřejmě zlobí switch, který je vložen mezi NanoStation Loco M5 a telefonním adaptérem Cisco SPA112. Kvalitu internetu bohužel otestovat nemohu, budu doma až nyní o víkendu, kdy zkusím switch vyměnit. Mohli byste se prosím namátkou podívat na níže uvedené ID, zda se z toho dá něco vyčíst? Předem děkuji.
ID hovoru: 177805527
ID hovoru: 177798472
S pozdravem
Loucký
jloucky píše:Dobrý den, vracím se k mému příspěvku špatné kvality hovorů. Minulou neděli jsem vyměnil switch, čímž jsem se ujistil, že problém nezpůsobuje. Kontaktoval jsem proto našeho providera a požádal jej o prověření kvality připojení. Na základě mého hlášení byla provedena aktualizace firmware wifi access pointu NanoStation M5 Loco a jeho přenastavení. Po tomto servisním úkonu se sice kvalita hovoru zlepšila (což také může být částečně i díky přenastavení sip portu na 6699) a hovor již není tak trhaný, ale přesto jsou v hovoru patrné opakující se výpadky.
Pošlete mi prosím ještě statistiku paketů a jejich ztrátovost k hovoru 179121769. Děkuji. S pozdravem JL
Zpět na Kvalita a přerušování hovorů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník