Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Je libo vlastní telefonní číslo? Co to obnáší a jaké jsou možnosti.

Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Příspěvekod venturecorp » pon 23. bře 2020 12:24:22

Dobrý den,
máme u Vás již nějakou dobu zařízené rumunské telefonní číslo. Je tu problém s operátorem Vodafone, který při vytočení čísla hlásí "The number you´ve dialed is not in service", tudíž se na číslo nedá dovolat. Ostatní operátoři jsou v pořádku a z Odorik linky taky není problém se dovolat. Zkoušeli jsme i rumunské číslo od Vodafone a žádná změna.
Na infolince jsem to hlásil, ale bohužel se mi nedostalo odpovědi

Číslo Vám můžu zaslat do zprávy.

Děkuji za odpověď.
venturecorp
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 30. říj 2019 14:08:42

Re: Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Příspěvekod xsouku04 » pon 23. bře 2020 17:59:49

Jedná se o hovor z českého nebo rumunského Vodafone? Podobné potíže je nejlepší hlásit emailem, potřebuji vědět, o které číslo se jedná a z jakého čísla jste zkoušel volat a v kolik hodin.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 7049
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Příspěvekod venturecorp » čtv 26. bře 2020 11:54:45

Poslal jsem Vám soukromou zprávu s odpovědí. Pokud upřednostňujete mail, můžu poslat.
venturecorp
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 30. říj 2019 14:08:42

Re: Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Příspěvekod xsouku04 » čtv 26. bře 2020 13:15:57

venturecorp píše:Poslal jsem Vám soukromou zprávu s odpovědí. Pokud upřednostňujete mail, můžu poslat.

Zkoušel jsem volat na ono Rumunské číslo z 802.cz a hovor se objevil ve výpise - říkalo to, že číslo je momentálně nedostupné.
Z jiných sítí než Vodafone je číslo dostupné? Mohla by to být chyba u Vodafone. Jak českého tak toho ruského, kteří používají společného dodavatele. Hlavně by mělo být číslo dostupné ze všech rumunských sítí, protože předpokládám, že na rumunské číslo budou volat hlavně Rumuni. To nemáte možnost otestovat? Já bohužel svůj druhý mobil s českým Vodafone číslem nemohu zrovna najít.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 7049
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Příspěvekod venturecorp » čtv 26. bře 2020 13:57:36

U ostatních operátorů jak v ČR tak RO se není problém dovolat, proto řešíme Vodafone.
Nevím na které straně je chyba, proto jsem to začal řešit se stranou která reaguje rychleji, což jste Vy. Dále tedy zkusím Vodafone.
Děkuji
venturecorp
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 30. říj 2019 14:08:42

Re: Operátor Vodafone hlásí nefunkční číslo

Příspěvekod xsouku04 » čtv 26. bře 2020 14:16:08

venturecorp píše:U ostatních operátorů jak v ČR tak RO se není problém dovolat, proto řešíme Vodafone.
Nevím na které straně je chyba, proto jsem to začal řešit se stranou která reaguje rychleji, což jste Vy. Dále tedy zkusím Vodafone.
Děkuji

Rozumím. Je potřeba to ale uvést. Reklamovat ale něco takového u mobilního operátora může být problém, nejsou na to že je problém u nich moc zavedení. Možná tam nepůjde prozvonit ani z UPC, protože nyní snad nakupují společně a tam už přecijen vědí co je to porucha. Kdyby se stále nedařilo zkusil bych všechny naše dodavatele jestli se tam dá dovolat. Ale pokud vytočíte hovor v síti Odorik, tak hovor nejde oklikou přes Rumunsko, tedy musel bych tam na otestování dělat nějaké výjimky což je pracené. (volání v síti je zdarma a spojování přes Rumunsko by jste o to přišli a zhoršili si kvalitu a spolehlivost)
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 7049
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno


Zpět na Geografická a nomadická čísla a CLIP

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron