blokování CLIP

Je libo vlastní telefonní číslo? Co to obnáší a jaké jsou možnosti.

Re: blokování CLIP

Příspěvekod kovik » pon 27. dub 2015 20:12:41

Mne to z gradndstreamu gxp2130 funguje dobre,
musel jsem pridat do dialpanu x+*x, { x+ | *x+ | *xx*x+|*xxxx*x+|x+*x}

Bohuzel tady nemam zadne cisco.
Uživatelský avatar
kovik
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř 16. lis 2011 12:07:52

Re: blokování CLIP

Příspěvekod Pitomec » pon 27. dub 2015 20:31:39

GXP1400 po této úpravě už taky funguje, díky za návod :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1926
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno

Re: blokování CLIP

Příspěvekod 5uch » pon 27. dub 2015 22:44:00

Zkusil jsem PAP2T s dialplanem (*x.|**x.|[2-9]xxxxxxxxS0|xx.|xx.*x.|x+*x.) a pořád nic. :(
I tak... díky za snahu.

P.S. Ještě jsem zkusil přes win program dialer.exe vytočení čísla 777XXXXXX*0. Hovor na pevnou mi přijde (interní linka je spojena) ale pohoří to na vytočení čísla s *0 na konci. Skončí to na hlášce "bohužel, odorik neumožňuje volání na vámi zadané číslo". Bez té *0 na konci to projde.
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
5uch
 
Příspěvky: 244
Registrován: stř 21. lis 2012 5:01:18

Re: blokování CLIP

Příspěvekod Pitomec » úte 28. dub 2015 6:56:18

U Grandstreamu jsem za "x" nedával tečku: { x+ | *x+ | #x+ | x+*x}
Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1926
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno

Re: blokování CLIP

Příspěvekod kovik » úte 28. dub 2015 7:44:19

Pitomec píše:U Grandstreamu jsem za "x" nedával tečku: { x+ | *x+ | #x+ | x+*x}

Ano bez . { x+ | *x+ | *xx*x+|*xxxx*x+|x+*x}, upravil jsem i puvodni post.

U cisca by to melo byt xx.*x a pridat to na zacatek dialplanu, protoze S0 okamzite vytoci schodne zadane.
Uživatelský avatar
kovik
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř 16. lis 2011 12:07:52

Re: blokování CLIP

Příspěvekod 5uch » úte 28. dub 2015 12:39:24

kovik píše:
U cisca by to melo byt xx.*x a pridat to na zacatek dialplanu...


SUPER! Funguje! Tleskám skvělé podpoře Odoriku!
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
5uch
 
Příspěvky: 244
Registrován: stř 21. lis 2012 5:01:18

Re: blokování CLIP

Příspěvekod evian » úte 24. lis 2015 23:31:17

5uch píše:
kovik píše:
U cisca by to melo byt xx.*x a pridat to na zacatek dialplanu...


SUPER! Funguje! Tleskám skvělé podpoře Odoriku!


Musím také ocenit vynikající podporu, chvíli sem se s tím dial planem trápil, než sem našel toto vlákno.., a ona stačí jednoduchá úprava ;)



Využiji příležitost zeptat se.. existuje možnost CLIPu na pevné číslo od jiné VoIP poskytovatele?
Není to nikterak akutní, spíše do budoucna ;)

Díky
evian
 
Příspěvky: 12
Registrován: pon 30. bře 2015 19:30:30

Re: blokování CLIP

Příspěvekod xsouku04 » úte 24. lis 2015 23:57:33

evian píše:
Využiji příležitost zeptat se.. existuje možnost CLIPu na pevné číslo od jiné VoIP poskytovatele?
Není to nikterak akutní, spíše do budoucna ;)

Díky


Ano. Ověřujeme a nastavujeme to ale ručně na požádání emailem.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6603
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: blokování CLIP

Příspěvekod Karel » pon 08. srp 2016 14:25:36

Přestala fungovat funkce XXXXXXXXX*0 pro vypnutí CLIP. V rychlých kontaktech mám uloženo číslo s hvězdičkou a nulou na konci, protože potřebuji vědět jestli je voláno s VOIP. Doposud to fungovalo, nyní se stále zobrazuje mobilní číslo.
Karel
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 20. bře 2016 0:10:51

Re: blokování CLIP

Příspěvekod kovik » úte 09. srp 2016 11:49:22

Karel píše:Přestala fungovat funkce XXXXXXXXX*0 pro vypnutí CLIP. V rychlých kontaktech mám uloženo číslo s hvězdičkou a nulou na konci, protože potřebuji vědět jestli je voláno s VOIP. Doposud to fungovalo, nyní se stále zobrazuje mobilní číslo.

Dobry den,
opraveno.

Diky za nahlaseni.
Uživatelský avatar
kovik
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř 16. lis 2011 12:07:52

Předchozí

Zpět na Geografická a nomadická čísla a CLIP

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník