odorik sim jako alarm

Je libo vlastní telefonní číslo? Co to obnáší a jaké jsou možnosti.

odorik sim jako alarm

Příspěvekod Stepijana » stř 10. úno 2016 15:14:41

Dobrý den všem,
Rozhodl jsem se používat jednu z karet Odorika pro alarm. Je nutné, pokud komunikace bude pouze v síti odorik kupovat veřejné tel. číslo? Nebude fungovat možnost s přidělením 6 místného čísla s hvězdičkou? Děkuji za odopověď
Stepijana
 
Příspěvky: 56
Registrován: sob 24. lis 2012 11:40:01

Re: odorik sim jako alarm

Příspěvekod MaT » čtv 11. úno 2016 0:16:05

Ne, komunikace nebude probíhat pouze v síti Odorik. Nezapomeňte, že pokud jde o GSM síť, tak Odorik žádnou nemá, funguje jako virtuální operátor v síti T-Mobile. Takže podle mě nějaké to přidělené číslo potřebujete. Ale raději ať to někdo z Odoriku ještě potvrdí...
MaT
 
Příspěvky: 357
Registrován: pát 29. bře 2013 15:35:14

Re: odorik sim jako alarm

Příspěvekod xsouku04 » čtv 11. úno 2016 11:36:08

MaT píše:Ne, komunikace nebude probíhat pouze v síti Odorik. Nezapomeňte, že pokud jde o GSM síť, tak Odorik žádnou nemá, funguje jako virtuální operátor v síti T-Mobile. Takže podle mě nějaké to přidělené číslo potřebujete. Ale raději ať to někdo z Odoriku ještě potvrdí...

Je to tak, leda že by místo SIM karty použil adaptér s VoIP.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6603
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: odorik sim jako alarm

Příspěvekod Stepijana » čtv 11. úno 2016 18:27:09

Je to tak, leda že by místo SIM karty použil adaptér s VoIP.


Co je adaptér s VOIP?
Stepijana
 
Příspěvky: 56
Registrován: sob 24. lis 2012 11:40:01

Re: odorik sim jako alarm

Příspěvekod xsouku04 » čtv 11. úno 2016 20:24:12

Obrázek

Připojuje se to do internetu a vede z toho jedna analogová "pevná" linka.

http://www.odorik.cz/obchod/kategorie/t ... dytone-701
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6603
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: odorik sim jako alarm

Příspěvekod Stepijana » pát 12. úno 2016 10:03:38

xsouku04 píše:Obrázek

Připojuje se to do internetu a vede z toho jedna analogová "pevná" linka.

http://www.odorik.cz/obchod/kategorie/t ... dytone-701


Hmm, tak to je jasné. Ovšem takhle mi zabezpečení fungovat nemůže. Použiji tedy veřejné číslo. Díky za odpověď
Stepijana
 
Příspěvky: 56
Registrován: sob 24. lis 2012 11:40:01


Zpět na Geografická a nomadická čísla a CLIP

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník