SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Je libo vlastní pobočkovou ústřednu ?

SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod gwartass » čtv 27. dub 2017 13:01:43

Mam asterisk spojeny s odorikem. K tomu nekolik T-mobile SIM karet trvale presmerovanych do SIP trunku na tento asterisk. Radove pred tremi mesici mi z presmerovanych hovoru zmizela hlavicka Diversion, diky ktere jsem zjistoval, jestli jde o hovor presmerovany nebo primy.
Je to nejakou zmenou konfigurace u Odoriku nebo delam neco spatne ja?
gwartass
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 27. dub 2017 12:46:40

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod odorik_brno » čtv 27. dub 2017 15:31:14

Dobrý den, nahlaste nám prosím přesné id hovoru, o který se jedná. Vždy potřebujeme konkrétní případ (nejlépe 2 nebo 3), abychom mohli prozkoumat, co přesně se s daným hovorem stalo. ID hovoru se zobrazí po přihlášení v menu „výpis hovorů“. Najeďte myší na sloupeček s délkou hovoru. Děkujeme
odorik_brno
 
Příspěvky: 44
Registrován: ned 20. led 2013 19:11:03

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod gwartass » čtv 27. dub 2017 15:37:10

Je to napriklad 206151721 nebo 206211611. Diky za informaci.
gwartass
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 27. dub 2017 12:46:40

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod odorik_brno » čtv 27. dub 2017 17:33:30

Dobrý den, posílám invite packet, hlavička diversion tam je.
diversion.jpeg
diversion.jpeg (111 KiB) Zobrazeno 2031 krát
odorik_brno
 
Příspěvky: 44
Registrován: ned 20. led 2013 19:11:03

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod xsouku04 » čtv 27. dub 2017 19:37:32

Kolega, zdá se, odpověděl nějaký nesmysl, ignorujte prosím jeho příspěvek. Vypadá to, že ten header tam opravdu není. Prověřím proč.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6712
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod kovik » čtv 27. dub 2017 19:52:51

Dobry den,
uz sem koukal, po nocnim restartu by mel zacit chodit.
Uživatelský avatar
kovik
 
Příspěvky: 442
Registrován: stř 16. lis 2011 12:07:52

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod aplet » pát 28. dub 2017 0:32:07

důležité že ste se všichni domluvili
aplet
 
Příspěvky: 282
Registrován: úte 08. led 2013 0:31:17

Re: SIP - chybi hlavicka s informaci o presmerovani

Příspěvekod gwartass » pát 28. dub 2017 12:59:03

Diky moc, potvrzuji, ze uz hlavicka zacala zase chodit.
gwartass
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 27. dub 2017 12:46:40


Zpět na Asterisk a SIP trunk

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník