Stránka 2 z 3

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: stř 11. lis 2015 12:33:26
od Georgius
normálně přes menu, upload mp3 ...

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: stř 11. lis 2015 12:35:44
od kovik
Kdyz se tam podivam tak je 'zpracovava se'.

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: stř 11. lis 2015 12:43:37
od Georgius
To už je tam od neděle. Necvaká to někdo na děrné štítky ? :lol:

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: stř 11. lis 2015 12:47:47
od kovik
Zkuste ji nahrat znova,jinak se nehnem.

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: stř 11. lis 2015 13:21:10
od Georgius
tohle už byl druhý pokus :cry:
Zkusím nějakou jinou mp3ku ... není tam nějaký limit na bitrate nebo velikost nebo tak ?

Edit: Tak jsem vzal úplně jinou mp3ku, dal nahrát a taky po té, co dám "uložit" to píše "zpracovává se."
Edit2: zkusil jsem i velký soubor a odeslání formuláře bylo podezřele rychlé ... funguje někomu to nahrávání mp3ek ? ;-)

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: čtv 12. lis 2015 16:37:46
od Georgius
Tak už se mi poslech pod číslem "oživil" po nahrání jiné MP3ky a funguje to dle specifikace. Byla chyba u mne, u Odorika, nebo se prostě musí počkat do dalšího restartu ?

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: čtv 12. lis 2015 19:45:45
od kovik
Georgius píše:Tak už se mi poslech pod číslem "oživil" po nahrání jiné MP3ky a funguje to dle specifikace. Byla chyba u mne, u Odorika, nebo se prostě musí počkat do dalšího restartu ?

Proc se nepovedlo nahrat mp3, jsem nezkoumal, muzete mi ji poslat, jestli je to opravitelne. Funkcnost posledni *x v *0855 jsem musel z callbackoveho serveru 'odklonit' a jeste, kdyz se Vam to vcera neprehralo kvuli absenci hlasky, tak tam byla dalsi chyba, kterou jsem opravil. Pak uz to bylo funkcni.
Dekuji za nahlaseni a testovani.

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 0:42:35
od Georgius
Dneska mi opětovné nahrání hlášek bez problémů prošlo, tak nevím, v čem to bylo ale už se to opravilo.

Takže problém je téměř vyřešen, ještě bych potřeboval, aby po přehrání hlášky automat zavěsil (*0821 tady nefunguje a zřizovat kvůli každé hlášce je nepraktické a neekonomické) a neskončil "Zadejte cílové číslo ...) - dá se to už teď, nebo je potřeba někde něco přiohnout ?

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 10:18:03
od kovik
Georgius píše:Dneska mi opětovné nahrání hlášek bez problémů prošlo, tak nevím, v čem to bylo ale už se to opravilo.

Takže problém je téměř vyřešen, ještě bych potřeboval, aby po přehrání hlášky automat zavěsil (*0821 tady nefunguje a zřizovat kvůli každé hlášce je nepraktické a neekonomické) a neskončil "Zadejte cílové číslo ...) - dá se to už teď, nebo je potřeba někde něco přiohnout ?

Dobry den,
ohnuto,bez *0821,R.K. musi zacinat '*0855'. Viz http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla

Re: Volací robot

PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 11:41:10
od Georgius
Vyzkoušeno a ověřeno, děkuji ! Ohýbák ohýbá, narovnávák narovnává a zavěšovač zavěšuje. Takže v tento okamžik potvrzuji, že řešení navrhované Ing. Soukupem je plně funkční a "volacího robota" Odorik skutečně nabízí. Bylo by dobré to nějak jednoduše napsat na wiki, aby se to mohlo propagovat, protože mi to přinejmenším pro moje použití přijde téměř dokonalé.

Proč jen téměř ? Úplně dokonalé by to totiž bylo v tom okamžiku, kdy bych se nějak jinak než parsováním API mohl dozvědět, jestli se akce zdařila, t.j. jestli byl požadovaný callback přijat nebo to zvonilo naprázdno a callbackovací automat to vzdal - ideálně nějaké alternativní API, které by po skončení pokusu o navázání callbacku vrátilo dobu vyzvánění a dobu hovoru v první větvi (neúspěch=nulová délka hovoru), případně nějak jednoduše úspěch/neúspěch. Myslíte, že by to nějak jednoduše šlo ?