Stránka 1 z 1

Team Speak server Port

PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2014 18:32:15
od balemi
Dobrý den,
Nastavil jsem si na mém Team Speak serveru mapovani portu : 77.93.202.254:2700
Server funguje, lze mluvit, ale nelze nahrávat Avatary, Soubory do místnosti atd..
Potreboval bych mapovat port meho serveru (ID: 302) 30033 (Team Speak vyuziva tento port jako file transfer)
Takto: 77.93.202.254:30033
Dekuji

Re: Team Speak server Port

PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2014 20:18:37
od mobilemanic
Zkus to nastavit, ať to používá port 2701. Konkrétní porty vybrat nejdou (i když třeba o takovou osmdesátku by určitě byl slušný zájem :-))

Re: Team Speak server Port

PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2014 20:28:50
od balemi
To již mám Ale to je port pro komunikaci pro filetransfer nelze nastavit nic jsem nenasel :(

Re: Team Speak server Port

PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2014 20:41:46
od mobilemanic
Tak potom leda koupit tu veřejnou IPv4 nebo provozovat na IPv6 (reálně asi dost nepoužitelné :D). Navíc, pokud máte víc projektů, stačila by Vám často jedna IPv4 na které si v DEbianu spustíte router, který všechny ty porty nasměruje na odpovídající projekty a platíte pak jen jednu IPv4.

A nebo zkuste admina přesvědčit, ať Vám ten port dá, ale nemyslím že je to možné - jednak by to asi kolidovalo s tím automatickým přidělováním nových portů novým serverům na uzlu a jednak by to asi nebylo spravedlivé (resp. po Vás by se ozvaly hromady dalších s požadavky na konkrétní porty :-) )

Re: Team Speak server Port

PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2014 21:00:50
od balemi
:D Projekt mam jen jeden :D a jedina moznost ktera mi zbyva jedine poprosit ...

Re: Team Speak server Port

PříspěvekNapsal: úte 13. kvě 2014 8:07:12
od admin
Dobrý den,

konkrétní hodnoty portů na přání není možné přiřazovat.
Takový zásah může kolidovat s automatizovaným chováním této funkce.

Uvedená oblast portů je navíc již obsazena (používána) jiným uživatelem.

J.M.