a zda-li by tato čísla mohl odblokovat pro zákazníky, kteří už mají podepsaný dodatek ke smlouvě ? Jsem tím docela roztrpčen, ikdyž tyto telefonní služby využívám velmi zřídka.

Za včerejšek a dnešek vidím jediný a to úspěšný hovor na tohle číslo. Jinak doporučuji přesně hlásit, o jaký hovor se jednalo.wolkenkratzer píše:telefonni cislo AXA 292 292 292 se bohuzel taky neda dovolat
S dodatkem ke smlouvě to nesouvisí. Tato čísla je možné volat ze simkaret i z internetu. Opravil jsem proto titulek vlákna, který jakoby naznačoval, že čísla není možné volat vůbec.helmut.niederman píše:Zajímal by mne motiv a důvod, proč Odorik se rozhodl k blokaci hovorů na zkrácená telefonní čísla jako 1188, linky čtrnáctkového charakteru typu GONG ČASU 14112, Informace o počasí 14116 [tuto službu bude O2 ke konci února rušit jako další linky 14xxx charakteru] a tato blokace ( vyjma volání ze SIM karet Odorik ) se projevuje, pokud chci uskutečnit takový hovor přes přístupové tlf.číslo 822 300 400, nebo *8223004 vo nebo pomocí objednaného callbacku z internetových stránek https://www.odorik.cz/ucet/sluzby_z_webu.html
a zda-li by tato čísla mohl odblokovat pro zákazníky, kteří už mají podepsaný dodatek ke smlouvě ? Jsem tím docela roztrpčen, i když tyto telefonní služby využívám velmi zřídka.
No ale jak si mám vysvětlit, že ještě nedávno se dalo na to dovolat, například i z telefonní budky na čísla jako 1188 a 14116. To znamená, že dříve jste to nabízeli a povolovali a teď to nefunguje pomocí čísel 822 a *8223004 a zpětného volání. Je to opravdu škoda.xsouku04 píše:Zpětné volání a volání přes 822 nebo *8223004 je doplňková služba, která nabízí alternativní spojování hovorů a volání na čísla +4201 tímto způsobem nenabízíme. Podle mého názoru to nemá praktické využití a jen to zavádí další nepřehledné položky v ceníku, které může být nutné čas od času aktualizovat.