Gigaset A510 IP

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Tatinek2

Gigaset A510 IP

Příspěvek od Tatinek2 »

Tak jsem si na radu pana Soukupa koupil Gigaset A510 IP. Moje poznatky: úplně bez chyby. Baterie vydrží docela dlouho, kvalita hovoru bezvadná, výběr ze 6-ti linek, několik barev displeje, různé možnosti nastavení zvuků atd. Dosah telefonu od základny dobrý. Můžu jen doporučit.
Způsob doručení zásilky: v sobotu jsem objednal, v pondělí volali a ve středu jsem už s telefonem volal. Telefon byl nastavený. Stačilo připojit na síťový kabel a mohl jsem hned volat.
Samsung Galaxy mini GT - 5570i
Na 90% volám přes Odorik
Pitomec

Re: Gigaset A510 IP

Příspěvek od Pitomec »

A umí - při více registrovaných operátorech nebo číslech - vytáčet s volbou #2-6 na konci?
ViR

Příspěvek od ViR »

Pitomec píše:A umí - při více registrovaných operátorech nebo číslech - vytáčet s volbou #2-6 na konci?
Toto je údajně u A510 IP implicitně vypnuté, obdobně jako u C610 IP. Mělo by být ale patrně možné, zapnout to přes provisioning.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Dotaz na Odorik: Je tento telefon k mání skladem v Brně na Svoboďáku? Že bych si ho tam zítra koupil.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

ViR píše:
Pitomec píše:A umí - při více registrovaných operátorech nebo číslech - vytáčet s volbou #2-6 na konci?
Toto je údajně u A510 IP implicitně vypnuté, obdobně jako u C610 IP. Mělo by být ale patrně možné, zapnout to přes provisioning.
A volba IP-pevná je na tom jak? Stejně jako u 580, kde krátký stisk zelenýho tlačítka aktivuje IP a podržený zelený tlačítko aktivuje pevnou?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

V Brně máme 4 skladem. Bohužel co se týče těch technických parametrů tak zrovna u sebe žádný nemám (nejsem na provozovně) abych to vyzkoušel.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Tak podle návodu to funguje jinak, ale to celkem nevadí. Zítra odpoledne se tam pro jeden kousek stavím, doufám že ty 4 kusy skladem někdo nevykoupí :-) Nebo si to radši bloknu přes e-shop.
Tatinek2

Příspěvek od Tatinek2 »

Mě se nejvíc líbí možnost lehce přepínat linky. Manželka používá svojí a já mám na stojí lince číslo mobilu. Doma nemám 3G signál, tak paráda.
Samsung Galaxy mini GT - 5570i
Na 90% volám přes Odorik
Kamilos

Příspěvek od Kamilos »

Zdravim, nemate nekdo tuseni kde sehnat dalsi sluchatko? A510H na netu nikde neni.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Dnes jsme se na to stejné ptali našeho dodavatele a říkal, že zatím nejsou a budou na jaře.
Co by ale možná stálo za to koupit C300H, přetože je to sluchátko lepší barevné stojí jen něco přes 600 Kč.
Je to prý jen nějaká dočasná akce, asi jim nějaké přebývaj.
Není mi ale jasné do jaké míry je kampatibilní s tou gigasetí základnou, i když přihlásit myslím půjde, protože podporuje GAP.

Nemáte někdo zkušenost ?

Jinak postup jak přihlásit všechny možný sluchátka od siemense ke všem možným základnám se dá snadno najít zde
http://gigaset.com/cz/cs/cms/PageCustom ... ndset.html
Akorát zdá se západoněmečtí soudruzi zapomněli na c300H, které tam vůbec není. Jinak ale vhledem tomu, že lze téměř cokoli kombinovat s čímkoli tak to vypadá, že by to mělo fungovat.
Odpovědět