Router Openwrt Luci

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...

Router Openwrt Luci

Příspěvekod mymartin » čtv 20. črc 2017 20:15:09

Prosím o radu, zakoupil jsem přes Bazoš router který má bohužel
Openwrt Luci, nevíte prosím jak mohu vrátit původní Firmware do routeru.
Router TP-Link TL-WR1043ND ver 2.1 .
Děkuji za vaše nápady
mymartin
 
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 11. úno 2016 23:36:45

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod xsouku04 » čtv 20. črc 2017 21:44:02

Na stránce o tomto zařízení jsem našel odkaz s návodem.

https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl ... l_firmware


Osobně bych si ale OpenWRT nechal.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6279
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod mymartin » čtv 20. črc 2017 22:02:21

Děkuji za radu,
mně by to nevadilo ale bezdrátová síť Wi-Fi kterou jsem vytvořil se tváří že je bez internetu i když vím
100% že internet jde ale jen po kabelu.

xsouku04 píše:Na stránce o tomto zařízení jsem našel odkaz s návodem.

https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl ... l_firmware


Osobně bych si ale OpenWRT nechal.
mymartin
 
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 11. úno 2016 23:36:45

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod Pitomec » pát 21. črc 2017 15:18:10

Navíc alternativní soft zrovna v případě TP-Linku obvykle neumí HW NAT, takže se podstatně sníží průchodnost WAN<>LAN.
Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1844
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod mymartin » pát 21. črc 2017 19:51:52

Nevím jestli je to možné ale nefunguje mi Wi-Fi, sice se na ni přihlásím
ale telefon hlásí bez přístupu k síti, mám Nexus 5x.
Přes kabel vše funguje.
Je možné že zakopaný pes je v Openwrt Luci?
Díky za radu
Pitomec píše:Navíc alternativní soft zrovna v případě TP-Linku obvykle neumí HW NAT, takže se podstatně sníží průchodnost WAN<>LAN.
mymartin
 
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 11. úno 2016 23:36:45

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod Pitomec » pát 21. črc 2017 22:35:06

Pokud se tam bez problémů připojíš jiným zařízením a chyba je pouze u Nexusu, tak si můžeš ještě zkusit pohrát s nastavením WiFi (jiný kanál - např. nepoužívat 12 a 13 nebo zkusit přepnout šířku pásma 20 / 40) a pak jedině vrátit ten ofic. firmware.
Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1844
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod mymartin » pát 21. črc 2017 22:58:29

Internet funguje pouze po kabelu a veškeré zařízení které
jsem připojil přes Wi-Fi ukazují že Wi-Fi nemá přistup k internetu.
Jinak jsem zkoušel všelicos nastavit, kanály výkon atd dle různých návodů na internetu a zatím nic.
Na jiné routery se bez problému připojím jen tento router dělá problémy nevím jestli je chyba v routeru nebo nějaká skrytá chyba v Openwrt Luci .
Toto je už 5 router který mám ale nikdy jsem neměl problém cokoliv nastavit.
Nevím jestli pomůže vrátit do router do původní verze?

Pitomec píše:Pokud se tam bez problémů připojíš jiným zařízením a chyba je pouze u Nexusu, tak si můžeš ještě zkusit pohrát s nastavením WiFi (jiný kanál - např. nepoužívat 12 a 13 nebo zkusit přepnout šířku pásma 20 / 40) a pak jedině vrátit ten ofic. firmware.
mymartin
 
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 11. úno 2016 23:36:45

Re: Router Openwrt Luci

Příspěvekod Pitomec » pát 21. črc 2017 23:18:37

Původní verze FW problémy s WiFi nemá, sám jeden stejný router provozuju.
Přílohy
fw.jpg
fw.jpg (7.59 KiB) Zobrazeno 454 krát
Obrázek
Uživatelský avatar
Pitomec
 
Příspěvky: 1844
Registrován: ned 27. lis 2011 22:26:33
Bydliště: Brno


Zpět na odorik.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků