Stránka 1 z 1

O2 Smart Box-tel. porty

PříspěvekNapsal: stř 24. led 2018 14:49:57
od ravok
Lze nastavit u O2 Smart Boxu tel. porty pro (sip) odorik? Nebo jsou tyto porty určené pouze pro pevnou linku O2? Případně jak nastavit
Screenshot_2018-01-23-22-55-54.png
Screenshot_2018-01-23-22-55-54.png (207.68 KiB) Zobrazeno 1552 krát
?

Re: O2 Smart Box-tel. porty

PříspěvekNapsal: sob 27. led 2018 15:58:45
od aplet
Pokud je to vyrobeno přímo pro O2 pochybuji že se to bude dát nastavit.

Re: O2 Smart Box-tel. porty

PříspěvekNapsal: sob 27. led 2018 21:34:31
od xsouku04
Já si spíše myslím, že by to jít mělo/mohlo.

U nás se zadávají jen 3 údaje: sip.odorik.cz, číslo_linky a heslo.

Je možné, že kvůli přihlouplosti výrobce může být nutné sip.odorik.cz zadat vícekrát. Zadal bych to jako proxy server i registrar server.
Port můžete zadat 6688.

Kdyby to stále nešlo, můžete to stejné zkusit zadat ještě do políček outbound proxy server a user agent doamin, tyto položky ale nebývají povinné.

Re: O2 Smart Box-tel. porty

PříspěvekNapsal: ned 04. bře 2018 13:35:10
od mymartin
ravok píše:Lze nastavit u O2 Smart Boxu tel. porty pro (sip) odorik? Nebo jsou tyto porty určené pouze pro pevnou linku O2? Případně jak nastavit
Screenshot_2018-01-23-22-55-54.png
?


Prosím má o2 nějak smart box blokovaný pro jeho sít
nebo lze toto zařízení využít v jakkoliv síti?
Děkuji