při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...

při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Příspěvekod Roger73 » pon 12. črc 2021 17:01:16

Dobrý den, píší zde, protože při volání přes callback mi systém opakovaně (už se to děje delší dobu) odmítá vytočit některá čísla, především pražské pevné linky začínající na 2.
Vypadá to tak, že většinou musím dané číslo vytukat klidně třikrát nebo čtyřikrát, než se zbavím chybové hlášky "Odorik neumožňuje..." a číslo se začne vytáčet, což je opravdu velice nepříjemné. S kreditem to nesouvisí, také číslo je vždy prokazatelně celé vyťukané na klávesnici, a děje se mi to na více mobilech. Nechápu, jak je možné, že při jednom pokusu systém číslo neakceptuje a při opakovaném pokusu ho normálně vytočí.

Jednak to samozřejmě nepříjemně zdržuje a taky mne to už stálo zbytečně hodně peněz navíc, které mi asi nikdo nevrátí. Nakonec se potom vlastně téměř stírá ta cenová výhoda a prakticky volám za ceny běžné predplacenky, jenom se k tomu navíc rozčiluju.

Myslím si, že se to určitě musí stávat i jiným uživatelům. Můžete to potvrdit?
A je možné tuto závadu callbacku odstranit? Díky
Roger73
 
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 18. črc 2013 16:05:38

Re: při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Příspěvekod Roger73 » pon 12. črc 2021 17:04:44

a BTW v 16:30 v pondělí chat nebyl aktivní.
Roger73
 
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 18. črc 2013 16:05:38

Re: při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Příspěvekod Roger73 » úte 13. črc 2021 22:21:21

Hm, žádná reakce, nikde nic. Tak buď jsou pracovníci Odorika na dovolené nebo je nezajímá, jak jejich služby fungují.
Roger73
 
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 18. črc 2013 16:05:38

Re: při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Příspěvekod xsouku04 » úte 13. črc 2021 22:33:06

Podle toho, co vím, hodně záleží na tom, jaký máte telefon. Většině se to nestává vůbec.

Pokud voláte opakovaně stejná čísla, nejjednodušší řešení je si je uložit do rychlých kontaktů/voleb nebo použít přednastavená zpětná volání.
Takto se problém obejde. Pokud ale voláte pokaždé jiné číslo, o dobrém řešení nevím. Leda pokud máte data, tak se nechat spojovat pomocí naší aplikace přes data.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 7452
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Příspěvekod jaara » pon 19. črc 2021 11:21:22

Nikdy jsem se tímto problémem nesetkal a že už jsem tady hezkých pár let!
jaara
 
Příspěvky: 15
Registrován: úte 08. dub 2014 10:49:48

Re: při callbacku se číslo musí vyťukávat opakovaně

Příspěvekod Roger73 » stř 21. črc 2021 0:10:46

Díky. No pokud vím, tak se mi to děje na více telefonech, dotykových i tlacitkovych. Já bych řekl, že to na telefonu vůbec nezáleží, protože to číslo je vždycky asi prokazatelně vyťukáno.
Nevím, jestli se to děje u rychlých kontaktů, možná ne, ale ty teď moc nepoužívám
Roger73
 
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 18. črc 2013 16:05:38


Zpět na odorik.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků