Dlouho jsem nepoužíval aplikaci sipdroid, teď jsem ji znovu spustil, přihlásila se, vše se zdá jako obvykle, ale je tu jeden háček. Ve sluchátku vůbec nic neslyšim. Hovor probíhá, ale není nic slyšet, ani šumění, nic. Zkoušel jsem měnit kodeky a ruzně se hrabat v nastavení, i odinstalovat aplikaci a znovu nainstalovat, ale beze změny. Při použití jinýho voip providera to jede. Nevíte někdo čím to?
Dál bych se chtěl zeptat jestli se nějak nedá řešit špatná kvalita zvuku u protistrany. Vyzkoušel jsem Mizudroid, Media5-fone, Fring, uTalk, uDial, CsipSimple, Bria, 3CXPhone, dříve tedy i sipdroid. Dnes jsem si poprvý vyzkoušel, jak to vlastně zní když někomu volám - přes 3G Vodafonu (měl jsem k dispozici další telefon). Ve všech těchhle případech je to opravdu hodně mizerná kvalita. Nezáleží moc na zvolenym kodeku, GSM víc šumí, duní a míň koktá, PCMA víc koktá a míň šumí. V každym případě je to ale prakticky nepožitelný. Zajímavý pro mě je, že v případě použití kodeku PCMA - ve všech těchle aplikacích - já slyšim protistranu krásně (pokud zrovna vodafone nemá ty svoje koktavý výpadky). Nevíte někdo čim to může bejt, jak to případně řešit? Je to opravdu telefonem - Wildfire jeho softwarem? Jinak Nimbuzz se použít dá, tam je kvalita lepší, Skype používat nemůžu, Wilda ho nezvládá. Díky za odpověď a rady.