Pokud bychom na jednom telefonu Well chtěli mít více různých vyzvánění např. podle toho na jaké číslo nám někdo volá, možná stačí jen přidat SIP hlavičku Alert-Info: ;info=group a tomu "group" by se pak ve wellu nastavil jen jiný ringtone. Viz přiložená dokumentace.
Typické využití. Mám malou a na mém welu mi zvoní celkem tři různá veřejná čísla. Jedno číslo pro důležité zákazníky, jedno pro technickou podporu a pak třeba osmistovku pro nové zákazníky.
Využívám paralelní vyzvánění. Osmistovka zvoní třem různým paralelně, technická podpora dvěma. A moje číslo jen mě. A já tak poznám už podle vyzvánění o jaký hovor se jedná.
Nevíte někdo, jestli je něco podobného i jiných telefonů jako cisco nebo Grandstream ?
Napadá mne onu skupinu navázat vždy k veřejnému číslu. Je nějaký lepší způsob jak to udělat ?
A jsou dvě možnosti, buď umožnit vložit celý (libovolný) řádek do sipu, bylo by to pak univerální pro všechny telefony co tohle dovedou a nebo přímo jen název skupiny...
Asi bych byl spíše pro ten univerzálnější způsob. Jinak myslím že by to mohla být hodně dobrá věc a vychytávka.