Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 8165
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od xsouku04 »

buml píše:Takteze mohu funkcnost potvrdit nez bych dal 2x 300,- za prenos, tak jsem radsi poridil detem nova cisla (ty maj radost). Nevi nekdo jak dlouho trva zprovozneni vybraneho cisla?
Ted jeste pockat, az pujde objednat prenos.
A zeptam se jeste jednou, v jake fazi prenosu bude potreba zaplatit poplatek za prenos? Ja jen abych mel vcas nabito.
Asi úplně na začátku. Uvažuji dát poplatek za přenos 150 Kč příchod a 150 Kč odchod + propadnutí zmraženého kreditu 50 Kč tedy 200 Kč celkem. Např. gomobil má za příchod 150 Kč a za odchod 250 Kč. Jiní mají třeba příchod zdarma a odchod za 300 Kč. I kdyby někdo později poplatek za odchod zakázal (což pochybuji), tak ten preventivní efekt, že lidé, co rádi přechází, se do toho nepohrnou, to bude mít taky.

Pokud si u nás vybíráte čísla pro celou rodinu, doporučuji si vybrat mobilní čísla v řadě. Stačí si zapamatovat předčíslí a pak už jen poslední číslici pro každého člena. Nyní lze vybírat z cca 900 čísel, takže pravděpodobnost, že by vám někdo vyfoukl číslo v řadě, když budete vybírat rychle za sebou, se blíží nule.
buml
Příspěvky: 37
Registrován: pát 19. črc 2013 12:35:42

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od buml »

Dekuji za rychlou odpoved, deti si vybrali dle sveho uvazeni (lisi se jim jen predposledni cislo) a dalsich 3 cisel se nemuzeme vzdat a tak cekaji simky na moznost prenosu.
Uživatelský avatar
Pitomec
Příspěvky: 2583
Registrován: ned 27. lis 2011 21:26:33
Bydliště: Brno

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od Pitomec »

xsouku04 píše:Pokud si u nás vybíráte čísla pro celou rodinu, doporučuji si vybrat mobilní čísla v řadě. Stačí si zapamtovat předčíslí a pak už jen poslední číslici pro každého člena. Nyní lze vybírat z cca 900 čísel, takže pravděpodobnost, že by vám někdo vyfoukl číslo v řadě když budete vybírat rychle za sebou se blíží nule.
To se dají naklikat čísla i v případě, že nemám žádnou SIM, kterou k číslu hned napáruju?
Obrázek
buml
Příspěvky: 37
Registrován: pát 19. črc 2013 12:35:42

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od buml »

Hned po vyberu cisla to chce cislo simky a pin, takze dle me nelze.
Zbysa
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 28. bře 2013 16:04:24

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od Zbysa »

xsouku04 píše: Uvažuji dát poplatek za přenos 150 Kč příchod a 150 Kč odchod + propadnutí zmraženého kreditu 50 Kč tedy 200 Kč celkem. Např. gomobil má za příchod 150 Kč a za odchod 250 Kč. Jiní mají třeba příchod zdarma a odchod za 300 Kč. I kdyby někdo později poplatek za odchod zakázal (což pochybuji), tak ten preventivní efekt, že lidé co rádi přechází se do toho nepohrnou to bude mít taky.
[/quote]

Není obchodně ,,chytřejší" a pro nové zájemce přijatelnější nedávat poplatek za příchod, ale dát poplatek za odchod 300 Kč?
LiborF

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od LiborF »

Sim ještě nemám doma, ale číslo jsem si už zarezervoval, strhla se jistina 50Kč a teď to čeká na spárování se SIM...k této možnosti je možné se vrátit i později.... takže je možnost si číslo vybrat již teď.
lifdo69
Příspěvky: 153
Registrován: úte 28. kvě 2013 11:55:12
Bydliště: Jižní Morava

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od lifdo69 »

Chtěl bych se zeptat. Jaké budou přístupové udaje k nastavení připojení na internet? číslo má zarezervované, sim je na cestě, tak by mě zajímalo jak nastavit mobil pro připojení. Po to až mi mi dojde sim.
erman
Příspěvky: 4
Registrován: úte 04. čer 2013 10:18:51

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od erman »

bude fungovat nějaká forma zjištění zmeškaných hovorů na GSM čislo (SMS, nebo v Uživatelském rozhraní)?
paty07
Příspěvky: 217
Registrován: úte 27. lis 2012 17:55:22

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od paty07 »

xsouku04 píše: Asi úplně na začátku. Uvažuji dát poplatek za přenos 150 Kč příchod a 150 Kč odchod + propadnutí zmraženého kreditu 50 Kč tedy 200 Kč celkem. Např. gomobil má za příchod 150 Kč a za odchod 250 Kč. Jiní mají třeba příchod zdarma a odchod za 300 Kč. I kdyby někdo později poplatek za odchod zakázal (což pochybuji), tak ten preventivní efekt, že lidé co rádi přechází se do toho nepohrnou to bude mít taky.
Toho zrušení bych se docela bál. U bank byl také zrušen poplatek za zrušení účtu s tím, že to brání konkurenčnímu prostředí. Můj názor je takový, že až skončí virtuální boom, kdy nekteří přechází každý měsíc, tak se poplatky zruší. Firmy už budou mít kapitál na to, aby pár přestoupivších pokryly ze svých peněz. No uvidíme....
Kad

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od Kad »

Co je doma, to se počítá. Kdo rychle dává, dvakrát dává.

Z toho plyne, že je lepší vyinkasovat hned na začátku 299 Kč (baťovských), využít ty peníze a "nemít dluhy", což je následně, když se daří méně, cesta do pekel.....

Však lidé si to umí spočítat a při české mentalitě je nějakých 150 - 200 Kč při odchodu nezastaví. Proč? No, když se rozhodnu odejít, pak mám důvod (třeba mne zláká konkurence) nebo jsem se na Odorik nasr.., a pak odejdu, ať to stojí, co to stojí.....

Jen neměňte podmínky dle momentální nálady....

Něco k cenám. Proč v krámě nemusí avizovat předem změny cen? Nestačilo by zajistit, že případný kredit "využiji" dle cen v době připsání....
Odpovědět