konrad píše:Co je špatně?
A máte aktivní Skype, k jehož jménu je přiřazen ten Rychlý kontakt 1?
konrad píše:Co je špatně?
konrad píše:ano, zároveň jsem zkoušel z počítačového odoriku volat svůj skype, ale k žádnému vytáčení/vyzvánění nedošlo.
konrad píše:vše souhlasí, pin v java jsem kontroloval, je nastavený jako CLIP, tedy devěč číslic plus čtyřmístný zakřížkovaný pin, dohromady 13 míst
xsouku04 píše:Děkuji za vyjasnění, že by se dalo do e51 nahrát program určený pro E50 mne nenapadlo.
Koukám, na ten MobiFlo
http://store.ovi.com/content/26886
Vypadá to, že konečně existuje univerzální SIP klient pro všechny Symbian telefony.
Technicky tomu totiž nic nebrání, experimentovali jsme s tím před dvěma roky, ale nakonec zavrhli s tím že to není priorita.
Bylo zjevné, že tyto programy mají přístup ke kvalitním zabudovaným zvukovým filtrům včetně kodeku myslím i g729, ale jsou na to nějaké přesložitělé nepřehledné licence, které jsem ani nepochopil k čemu slouží. Pokud hru na licence nechci hrát, vznikají ozvěny a jiné problémy. Např. zvuk vychází ze zadního repráku a pod.
Výhoda nativního SIP klienta pro Symbian telefony je v tom, že by se možná dalo plnohodnotně volat přes SIP i z levnějších telefonů, které nemají SIP v základní výbavě.
Takže lidí, kterým by tak mohlo být dostupné kvalitní VoIP by mohlo být řádově více.
Na rozdíl od Fring a Nimbuz hovor nejde přes třetí stranu a tak nic nebrání tomu aby byl stejně spolehliví a kvalitní jako běžný hovor.
Jediný problém samozřejmě je s kvalitou internetu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků