od MaT » úte 24. čer 2014 9:33:13
Někteří lidé jsou intelektuálně poněkud znevýhodněni a i kdyby tam byla třeba tři upozornění po sobě, stejně se najde někdo, kdo si stěžovat bude. Dobře to znám - dělal jsem třeba jednu databázi - tam než se něco vymaže, tak se to asi 2x ptá: "A opravdu jste si jisti, že chcete tento záznam vymazat?" - no a co myslíte - stejně občas někdo něco vymaže...
Pokud Odorik vyhodnotil, že s touto službou mají více starostí, než je z toho užitku, tak se jim vůbec nedivím, že raději tuhle možnost zrušili úplně. Zvláště pokud tu byly náznaky, že takové SMS budou blokovat všichni 3 operátoři.
Ano, mně možnost pohodlného posílání SMS z webu sice také docela chybí (zvlášť po odchodu od Vodafonu, kde Vodafone Park fungoval celkem spolehlivě), ale co se dá dělat. Zase těch SMS dnes neposílám tolik - kdybych posílal, tak používám nějakou specializovanou službu na odesílání SMS - takových se dnes na internetu dá najít víc.
Jinak jsem jednu dobu používal třeba ZipWhip - je to aplikace pro Android a zároveň webová aplikace - na počítači se připojím do této aplikace, napíšu v ní SMS, ta se přenese do telefonu a ten jí pak odešle jako klasickou (tzn. i klasicky účtovanou) SMS. Taková SMS kdyby nedošla, tak už je to na reklamaci u operátora a stížnost třeba u ČTÚ...
Taky ale nechápu, proč velcí operátoři nemůžou nějak snadněji a přímo nabízet nějaké API pro rozesílání SMS, aby to bylo snadno použitelné třeba i pro různé malé virtuální operátory, nebo jiné lidi, co mají nějaký nápad, jak to využít (samozřejmě by to nebylo zadarmo a s nutností nějaké autorizace/smlouvy - spamování by si pak také každý rozmyslel).