Voocall končí s neomezenými tarify, vinu hází na laxní ČTÚ

Místo pro služby, které lze dobře kombinovat se službami Odorik.cz .
Odpovědět
xtonda
Příspěvky: 770
Registrován: čtv 08. zář 2011 14:38:19

Re: Voocall končí s neomezenými tarify, vinu hází na laxní Č

Příspěvek od xtonda »

Tak na jednu stranu mají pravdu v tom, že situace, kdy firemní zákazníci mají nižší ceny než je velkoobchodní nabídka pro MVNO, je skutečně nedobrá, na druhou stranu nabídku GTS znali a pokud nad minutovým účtováním postavili flat, tak sou to blbci, každopádně firma Voocall se chová dost podivně, mění tarify jak ponožky, zrušili fórum, přestali komunikovat i na facebooku. I když mají levnější callback než Odorik, tak sem provolal kredit a přestal je používat.
Uživatelský avatar
o-k
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 27. pro 2012 18:16:06
Bydliště: Blanensko

Re: Voocall končí s neomezenými tarify, vinu hází na laxní Č

Příspěvek od o-k »

S Voocallem mate pravdu, jejich pristup je jakysi zvlastni. Jeste u nich mam z minulosti jedno cislo s mobilnim CLIP od mati a te to zatim funguje avsak jak provola kredit tak budu predelavat k Odoriku.
petrpetr
Příspěvky: 1
Registrován: úte 08. črc 2014 10:39:55

Re: Voocall končí s neomezenými tarify, vinu hází na laxní Č

Příspěvek od petrpetr »

Mám stejnou zkušenost, měnění tarifů a poplatků za služby (např. převod čísla) bez upozornění, ne zrovna velká ochota při tel. podpoře, celkově podivný přístup, také jsem voocall opustil.
fohat
Příspěvky: 3
Registrován: pon 07. črc 2014 20:26:35

Re: Voocall končí s neomezenými tarify, vinu hází na laxní Č

Příspěvek od fohat »

tak jsem si cvičně porovnal dvě služby Voocall a Odorik...Voocall mi za zrušení služby vystaví dobropis a vrátí z mého kreditu 250Kč jednu STOKORUNU,strhne si poplatek stopadesát korun..Takže zbývá odčerpat kredit a nechat učet zmrtvět nadobro.Odorik tehdy na žádost téhož převedl plný kredit z fio na fio BEZ POPLATKU a OKAMŽITĚ.Takře,když dva dělají totéž,není to totéž.. :roll:
Odpovědět