Hrozí zdanění VOIP telefonie ?

Chcete probrat nezařaditelné téma ?
Kristovec
Příspěvky: 1526
Registrován: ned 07. srp 2011 18:03:28

Re: Hrozí zdanění VOIP telefonie ?

Příspěvek od Kristovec »

Nespokojenost je i v nejbohatší unijní zemi,Německu,takže jde o veličinu skutečně dost obtížně určitelnou.
Revoluce - ano,pokud bude jen trochu možné nějaké jiné řešení,dáme mu přednost.V Bulharsku před asi 2 lety se takové řešení už nenašlo.Díky českému ČEZu.
Lidi lze ale velice snadno opít čistou vodou. To,co jsme v 1989 považovali za důležité,teď přehlížíme,tedy svobodu a lidská práva,a věci tehdy přehlížené - sociální jistoty,zaměstnání a důchody,nyní vyzdvihujeme.Jako bychom ani nevědeli,co vlastně chceme.Obojí naráz ovšem mít nemůžemf,buď jedno,nebo druhé.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 8146
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Hrozí zdanění VOIP telefonie ?

Příspěvek od xsouku04 »

Ono i s tou svobodou slova a demokracií to není úplně ono. Nejlepší to bylo u nás v devadesátých letech.
Obrovskou moc mají velké korporace a jimi vlastněná média. A kdo není pohodlný, může být označen za extremistu (chce věci řešit razantně), komunistu nebo alespoň levičáka (kritik kapitalismu a korporací), anarchistu (kritik společenského uspořádání), rasistu (kritik menšin), antisemitu (kritik Izraele), antiamerikanistu (kritik USA), zastánce konspiračních teorií (pochybuje o něčem, čemu věří skoro všichni) a pod. Také pozor na vyjadřování se o 4% menšině (pokud teplí ovládnou vedení nějaké společnosti a způsobují pak škodu, nesmí se to říkat nahlas), nebo ohledně feministek. Pro ty nejodvážnější a nejnebezpečnější máme v záloze i nálepku terorista. Někteří, ti obzvláště nešikovní občas dostanou prostor i v hlavních médiích - účel je aby svoji nálepku dále snížili.
A vznikají nová slovní spojení jako ilegální referendum, volby pořádané teroristy nebo humanitární bombardování.

Každý si sice na svém blogu může celkem svobodně psát, jisté věci jsou ale nepsaně zakázány. I pokud dotyčný tohle všechno dodrží, stále bude jeho názor jen alternativní pohled. Hlavní média vše převálcují a podstatným způsobem ovlivní většinový názor.

Takový Čtvrtníček by si už dnes něco jako humoristický pořad Česká soda do televize dát nedovolil. A kdyby dovolil, televize by to už neodvysílala.

Pokud je kritiků menšina a podaří se jim rozdat podobné nálepky, jsou celkem neškodní.

Tedy čest všem lidem, co dovedou přemýšlet samostatně i pod takovým tlakem.
Obrázek

Jak se ovlivňují a podplácí mainstreamoví novináři v Německu.

Udo Ulfkotte o tom napsal knihu Koupení novináři, která jde velmi dobře v Německu na odbyt. Běžní novináři ale mají o knize přísně zakázáno cokoli napsat. :)

Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění?

Jo a další co mne napadá a co platí obecně bez ohledu na režim je, že moc stoupá do hlavy, mění chování a korumpuje. Málokdo je takový charakter, aby jej moc a bohatství nezvládla výrazně ovlivnit negativním způsobem. A bohužel i když někdo takový existuje, je těžké jej z informací z médií rozpoznat mezi bandou těch co si na charakter jen hrají.
Odpovědět