Dobrý den,
omlouvám se za mírné zdržení změny statusu SIM v uživatelském rozhraní, nyní je již vše v pořádku.
Petr-II píše:Příspěvek od Petr-II » pon 24. úno 2014 19:38:33 Další tip pro ty, co chtějí "málo" dat, za "málo" pěněz, či jen levné data na objednání "callbacku" . V jednom dvousimkáči mám normální kartu od "Mobil.cz" za 150,- či 200,- (už nevím), kde je "net zadarmo". Všechny portály MF jsou bez omezení rychlosti a ostatní jsou rychlostně omezené. I po 6 měsících, kdy mám kartu zablokovanou pro odchozí hovory z důvodu nedobití kreditu, mám stále aktivní data. Nevím, zda je to chyba. SIMka má platnost 12 měsíců, tzn. že mám "net" na rok za 150,- Kč, pokud mě do té doby netípnou.
megacruiser píše:Dobrý den,
omlouvám se za mírné zdržení změny statusu SIM v uživatelském rozhraní, nyní je již vše v pořádku.
techi píše:megacruiser píše:Dobrý den,
Dobrý den,
Jaká je tedy prodleva od portace SIM k možnosti nastavit si v uživatelském rozhraní datové balíčky? Zatím také vidím pouze info, že přenos čísla je objednán na 5:00 a SIM je již aktivní.
Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků