Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Je libo vlastní telefonní číslo? Co to obnáší a jaké jsou možnosti.

Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod milink » pát 04. bře 2016 17:40:48

Je možné nějak zařídit následující kombinaci?

Dcera má smartphone do kterého jí chci dát VOIP aplikaci, aby v případě že je v dosahu WiFi mohla volat pomocí VOIP.
U její linky bych nastavil její mobilní CLIP, aby když bude volat např. spolužákům aby poznali že volá ona.
Potud žádný problém.

Když ale bude volat mně nebo ženě tak bych rád aby se zobrazovalo její nomadické číslo, abych tak mohl odlišit situaci,
kdy volá z GSM abych jí měl zavolat zpět (má předplacenou kartu s relativně drahým voláním) a kdy volá z VOIP, kdy jí
to mohu vzít rovnou.

Nebo už si vymýšlím moc? :-)
milink
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 23. srp 2013 9:28:45

Re: Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod misa » pát 04. bře 2016 18:13:53

milink píše:Je možné nějak zařídit následující kombinaci?

Dcera má smartphone do kterého jí chci dát VOIP aplikaci, aby v případě že je v dosahu WiFi mohla volat pomocí VOIP.
U její linky bych nastavil její mobilní CLIP, aby když bude volat např. spolužákům aby poznali že volá ona.
Potud žádný problém.

Když ale bude volat mně nebo ženě tak bych rád aby se zobrazovalo její nomadické číslo, abych tak mohl odlišit situaci,
kdy volá z GSM abych jí měl zavolat zpět (má předplacenou kartu s relativně drahým voláním) a kdy volá z VOIP, kdy jí
to mohu vzít rovnou.

Nebo už si vymýšlím moc? :-)


Dobrý den,

za číslo dejte *0 a CLIP by se pro daný hovor měl vypnout.
Uživatelský avatar
misa
 
Příspěvky: 151
Registrován: sob 06. říj 2012 19:48:12
Bydliště: Brno

Re: Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod xsouku04 » pát 04. bře 2016 21:47:02

Jo a aby si to nemusela pamatovat, můžete to dát do rychlých kontaktů.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
 
Příspěvky: 6669
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno

Re: Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod FredyC » sob 05. lis 2016 12:33:13

Myslím si, že by bylo dobré tuto informaci přidat do seznamu speciálních čísel. Připadá mi to jako velmi užitečné než aby to bylo jen v útrobách fóra.
FredyC
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 05. lis 2016 10:51:33

Re: Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod megacruiser » úte 08. lis 2016 19:08:46

Dobrý den,
prefix *0 do speciálních čísel přidán:
http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla
Uživatelský avatar
megacruiser
Administrátor
 
Příspěvky: 230
Registrován: stř 13. říj 2010 15:09:09
Bydliště: Brno

Re: Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod FredyC » úte 08. lis 2016 20:31:54

megacruiser píše:Dobrý den,
prefix *0 do speciálních čísel přidán:
http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla


Děkuji, ale teď jsem zmaten. Ma to tedy být před číslem nebo za číslem ?

misa píše:za číslo dejte *0 a CLIP by se pro daný hovor měl vypnout.


http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla píše:Pokud vytočíte číslo s prefixem *0, nepoužije se nastavený CLIP ale veřejné číslo na lince.
FredyC
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 05. lis 2016 10:51:33

Re: Vypnutí CLIP při volaní na vybraná čísla

Příspěvekod megacruiser » stř 09. lis 2016 15:19:58

Dobrý den, děkuji Vám za upozornění, překlep opraven. *0 je samozřejmě nutné použít jako sufix.
Uživatelský avatar
megacruiser
Administrátor
 
Příspěvky: 230
Registrován: stř 13. říj 2010 15:09:09
Bydliště: Brno


Zpět na Geografická a nomadická čísla a CLIP

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků