návrh-vypnutí upozornění jen u některých VPS+přípomínka

Diskuze o linuxu, rady, návody, zajímavosti.
Zamčeno
Malv
Příspěvky: 16
Registrován: pon 02. led 2012 11:27:42

návrh-vypnutí upozornění jen u některých VPS+přípomínka

Příspěvek od Malv »

Zdravím,

měl bych takovej návrh, nebyla by od věci možnost vypnout upozornění na nízkou hodnotu RAM/hdd jen u některých VPS, je to maličkost a nespěchá to, ale určitě to nebude na škodu.

Dále mám připomínku k administraci. Nevím tedy, jakým způsobem je udělaná, ovšem nejspíš na pozadí dochází k obnovování stránky(ajax?) - a zde může nastat problém co se týče FUPka u mobilních operátorů, resp vpřípadě připojení do administrace přes mobil to "žere" docela dost, není to nějaké závratné ale pokud máte od O2 FUP 150mb na měsíc - což činní 6mb na den tak si budete každýho mb vážit:)
4smart.cz
Administrátor
Příspěvky: 1373
Registrován: úte 12. říj 2010 9:16:11
Kontaktovat uživatele:

Re: návrh-vypnutí upozornění jen u některých VPS+přípomínka

Příspěvek od 4smart.cz »

Dobrý den,

poznámku číslo 1 beru na vědomí. Aktuálně je možné vypnout sledování zdraví celkově - pro celý účet.
Požadované změny by znamenaly provézt několik úprav. Momentálně jsem ale vytížen jinou prací, proto tuto záležitost odkládám na vhodnější dobu.
Věřím však, že i současná podoba implementace je spíše plusem a uživatelé 4smart.cz tak mají k dispozici něco, co jiní poskytovatelé nenabízí.

Dále poznamenám, že tato funkcionalita bude v budoucnu rozšířena o monitorování dalších provozních atributů VPS.
Uživatelé 4smart.cz tak získají ještě lepší přehled o tom, jestli jejich virtuální servery netrpí nedostatkem některých jiných, ale klíčových, sys. prostředků.

K poznámce 2 - ano, dochází zde k pravidelnému obnovování a další optimalizace také postupem času provedu. Myslím ale, že webové administrační rozhraní
4smart.cz snad není tím, kdo by Vás měl zruinovat. FUP 150 MB v roce 2012 se mi zdá tak trochu zvláštní. Doba už snad trochu pokročila..

J.M.
Zamčeno