A jakým způsobem jste callback vyvolával? Pokud prozvoněním z mobilu, tak můžete využít přednastavený callback a zde si nastavení clipu přímo vybrat - průvodce nastavením/zpětné volání (callback)/přednastavené zpětné volání.
Ano, prozvoněním z mobilu, zapomněl jsem to uvést. Té možnosti s přednastaveným zpětným voláním jsem si po odeslání příspěvku také všiml, ale asi to neřeší situaci, kdy chci volat na číslo, které zatím přednastavené nemám (např. mám před sebou leták a na něm telefonický kontakt -- jak bez přístupu z internetu a s použitím callbacku zavolám pomocí určené linky?) Jde to vůbec? Nebo je callback typu "Volání z Vašeho mobilu" pevně fixován na prvně registrovanou linku účtu?
Jediné (nouzové) řešení mě napadá, takové, že bych prohodil CLIP svých linek -- na prvně registrovanou linku bych navěsil CLIP, přes který bych chtěl volat callbackem a na druhou linku bych dal ten druhý CLIP (kde by volat pomocí "Volání z Vašeho mobilu" nešlo, ale to by v mojí situaci zrovna nevadilo).
EDIT: Aha, pardon. Moje nepozornost. V nápovědě přednastaveného zpětného volání je: "Číslo, se kterým chcete spojit, můžete nechat prázdné. V tom případě budete vyzváni k jeho zadání, jakmile Vám naše ústředna zavolá." Super. Takže asi vyřešeno.