Děkuji za vaše tipy

mymartin píše:Prosím zná někdo trik jak vymámit od O2 slevu na pevný internet?![]()
Děkuji za vaše tipy
alfi píše:Jako všude jinde - ukázat nabídku konkurence ve stejné lokalitě?
A nebo se domluvit se sousedem a jednu přípojku nasdílet.
kubisek78 píše:alfi píše:Jako všude jinde - ukázat nabídku konkurence ve stejné lokalitě?
A nebo se domluvit se sousedem a jednu přípojku nasdílet.
Taky jsem řešil, jak vymámit slevu od O2 a nakonec jsem přešel k Terms/GoInternet.
U O2 jsem platil 404+121 za pevnou veřejnou IP, pak 505+121 (větší slevu jsem neuhádal), u GoInternet platím 432 (veřejná pevná IP v ceně).
Jediné dvě - pro mě - nevýhody:
1) neumí IPv6,
2) platit se dá pouze převodním příkazem, nelze inkaso ani trvalý příkaz. Leda bych měl u nich i mobilní služby.
Další nevýhoda může být, že převod stojí 450 Kč (mě už se zaplatilo).
xsys píše:To jsou pověry. A koneckonců z toho žijí O2, Tmobil, Vodafone a další ti "velcí" poskytující průměrné služby za extra napdrůměrné ceny. Výpadky mají sem tam všichni. A třeba místní Franta Poskytovatel přijede na zavolání do hodiny, O2 odkáže na směšný SLA a přijede za 3 dny a slevu nedá.
Nedávno mě dostala hláška: "Proč používáš 2x dražší mobilní služby od O2?" - "No, O2 je přece kvalitní firma." Co na to říct))))))) To že ty bajty nebo hlas doteče ke mě po naprosto, naprosto stejných routerech, drátech (365internet), vysílačích (většina virtuálů, čest Odorikovi kterej routuje odchozí hovory sám), jen smlouvu a účtování dělá někdo jinej? Ale bajty od O2 jsou kvalitnější...
A proto jsme specifickej trh...
O2: 100/10Mbs - 650 Kč
365int. 100/10 Mbs - 450 Kc
a proto - O2 milion zakazniku, 365int tisic zakazniku...
Uživatelé procházející toto fórum: trevor12 a 2 návštevníků