volání ze zahraničí

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 8160
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: volání ze zahraničí

Příspěvek od xsouku04 »

peters5 píše: Když mi někdo volá tak mi to vyzvání jen chvíli a pak se mi mobil přepne do tichého režimu bez
Bohužel sám android nevlastním, takže nevím. Pokud budete mít nějakou zkušenost kde získat španělské VoIP číslo, prosím podělte se. Pokud by neměl dobré ceny, je možné odchozí hovory dělat přes odorik, nastavil bych i to španělské číslo jako číslo volajícího. Příchozí hovory si též můžete směrovat přes odorik, pomocí

Vlastní telefonní číslo od jiného operátora

Tuhle možnost po přihlášení v menu "návody a nastavení"->"Příchozí hovory"
peters5
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. dub 2012 8:29:28

Re: volání ze zahraničí

Příspěvek od peters5 »

Tak jsem to vyřešil tak že si udělal ještě účet u poskytovatele Voip JAMBLO a z něho volám v sipu na španělský čísla za místní ceny. Bohužel virtuální čísla neposkytují takže jsem si musel jako ID zvolit odorik číslo pokud mi někdo volá zpět volá jako do zahraničí :( Našel jsem i poskytovatele kteří sice virtuální španělské číslo poskytují ale jsou dražší. Jinak volání přes odorik ze zahraničí do Čech funguje bezvadně ;) . Sms jsem vyřešil do Čech integrovanou aplikací do androidu Oskárek a píšu domů zdarma na všechny mobily takže taky super. Mám zahraniční data od Vodafone 600mMB za 650kč měsíčně a zatím jsem s tím za první měsíc na volání přes net vystačil. Konečně člověka pobyt a volání v zahraničí nemusí zruinovat.
Jinak pokud někdo někde najde nějakého zahraničního poskytovatele Voip s přidělením zahraničního čísla a cenou jako je místní volání prosím poraďte. Díky.
Odpovědět