Kristovec píše:Kyivstar.ua dává od 1.6. do 31.7. LTE zcela zdarma,bez jakýchkoli podmínek a úhrad.Neomezené GB pro všechny zákazníky.
xsouku04 píše:Kristovec píše:Kyivstar.ua dává od 1.6. do 31.7. LTE zcela zdarma,bez jakýchkoli podmínek a úhrad.Neomezené GB pro všechny zákazníky.
Je to tak trochu reklamština vytržená z kontextu, bez toho aby bylo řečeno jaké to má háčky. Např. v pokrytí LTE? Nevím ale jistě tam nějaké budou i když levnější je to jistě mnohonásobně. Ukrajinští operátoři prostě "kradou jinde", třeba na příchozích mezinárodních hovorech. Navíc českého zákazníka to nemusí zajímat. Mnohem srovnatelnější situace je v okolních zemích.
Kristovec píše:Ono naše zákazníky to trošku zajímat může,hodně jich jezdí do Užhorodu , Karpat,a než roamovat za 300 Kč/MB s mým Tescomobilem,to si raději vezmu jejich SIM a pořádně si užiju.
Navíc - s Kyivstarem se roamuje v ČR za naše ceny - minuta i SMS po ČR za asi 2 Kč a 1MB za 0,20 KČ,tedy 1 500 krát levněji,než my u nich.Iděalnyj Rouming Kyivstar vyjde v ČR levněji,než sazby našich vlastních OPů.
A takovýto dárek my od našich určitě nedostaneme!
Kristovec píše:Kyivstar.ua dává od 1.6. do 31.7. LTE zcela zdarma,bez jakýchkoli podmínek a úhrad.Neomezené GB pro všechny zákazníky.
helmut.niederman píše:nKristovec píše:Kyivstar.ua dává od 1.6. do 31.7. LTE zcela zdarma,bez jakýchkoli podmínek a úhrad.Neomezené GB pro všechny zákazníky.
Dárek od nového prezidenta komika ?
Kristovec píše:Ale téhož jevu jsem si všimnul i u naší O2.cz , když jsem prozváněl svá SK čísla.
od 20. června svým zákazníkům umožní zapnout speciální doplňkový balíček, který jim dá na 30 dnů neomezená data zdarma. Neomezená data mají být opravdu zdarma a bez háčků – operátor k balíčku nechystá žádný FUP ani rychlostní omezení ...
Balíček nazvaný „Neomezená data na léto“ si musí zájemci aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Po jeho vypršení si jej pak mohou aktivovat znovu, a to až do 31. srpna do půlnoci, kdy celá akce končí...
Neomezená data mohou zákazníci čerpat i v roamingu v rámci Evropské unie.
alfi píše:To vypadá, že min. TM se opravdu inspirovalod 20. června svým zákazníkům umožní zapnout speciální doplňkový balíček, který jim dá na 30 dnů neomezená data zdarma. Neomezená data mají být opravdu zdarma a bez háčků – operátor k balíčku nechystá žádný FUP ani rychlostní omezení ...
Balíček nazvaný „Neomezená data na léto“ si musí zájemci aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Po jeho vypršení si jej pak mohou aktivovat znovu, a to až do 31. srpna do půlnoci, kdy celá akce končí...
Neomezená data mohou zákazníci čerpat i v roamingu v rámci Evropské unie.
Viz https://www.lupa.cz/aktuality/t-mobile- ... ta-zdarma/
Docela bych chtěl vidět, jak by k tomu vypadala velkoobchodní nabídka
Zpět na Zajímavé služby, které neprovozuje Odorik.cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník