Java aplikace odorik - Android

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
mido
Příspěvky: 17
Registrován: pát 18. kvě 2012 22:11:06

Re: Java aplikace odorik - Android

Příspěvek od mido »

Návštěvník píše:
mido píše:Přiděláme podporu více linek, nečekal jsem že o to bude větší zájem. Uděláme profi verzi ale bude to už za pár kaček a bez reklamy. Měli byste o to zájem? Kde je lepší přepínání linek, před každým hovorem, nebo v nastavení? Zdraví MP
Zájem o placenou aplikaci bez reklam mám. Kdy spatří světlo světa?
Přepínání linek je lepší v nastavení.
Bylo by také možné aplikaci rozšířit o funkci, kdy by se dalo po samostatném spuštění (nyní se zobrazí jen její nastavení) zvolit zpětné volání na libovolné číslo ODKUD a KAM (s možností zadání čísel a nebo výběru ze seznamu)? Tj. obdoba služby "objednat zpětné volání (callback)" z webu odorik.cz. Stávající integrace do volání v Android by ale zůstala zachována.
xsouku04 píše:Obávám se, že zatím je jich sice málo, ale časem by jich mohlo být více. Já jsem spíše pro variantu, že by mohli existovat i jména a hesla pro API platná jen pro jednotlivé linky. Tím by se tedy určila ona linka přes kterou se má volat.
Taky se přikláním pro API heslo u každé linky. Jaký je časový výhled na tuto úpravu?
Díky za tipy na vylepšení. Verze bez reklam bude za týden, dva, čekáme na schválění v Apple storu. Funkčně však bude zatím v podstatě shodná s tou stávající, přidáme jen to nejnutnější. Pak počkáme na nové api na přepínání linek a někdy během léta uděláme zásadnější upgrade.
Odpovědět