gsm terminál

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
nováček

gsm terminál

Příspěvek od nováček »

Prosím o radu vidím že Odorik prodává VoIP adaptéry tak jestli existuje nějaký GSM adaptér na podobném principu. používal bych to asi následovně pořídil bych si sim kartu od o2 a zařídil si službu o2 pokec na jedno za 19 kč týdně a to byl bylona moje telefonního čísla u vás a dal bych tam paralelní zvonění na unum *8223004 a na telefonní číslo bych dal registraci bez zadáváni pinu a za neomezený přístup do sítě odorik bych zaplatil jen 19kč týdně o2 a pak volal přes vás za neskutečné sazby.já už tak volám z mobilu ale chtěl bych to pro starší paní která skoro nevidí a má pořad pevnou linku by byl dobrý gsm adaptér jako voi adaptér který prodáváte.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 8160
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: gsm terminál

Příspěvek od xsouku04 »

GSM brány jsou podstatně dražší než obyčejné adaptéry nebo VoIP telefony, dále snižují kvalitu hovoru a je to celkově moc složité. Navíc je tam problém v tom, že podobný způsob spojování hovorů je dovolen jen přes čísla co začínají 822 a ty jsou z mobilu nedovolatelné.

Myslím ale že v různých neomezených tarifech je budoucnost a snížení propojovacích poplatků výrazně sníží cenu zpětného volání.
Odpovědět