Aktualizace FW Well ATA172

Volání přes internet pomocí speciálních telefonů nebo adaptérů.
alfi
Příspěvky: 721
Registrován: čtv 03. led 2013 15:31:10

Re: Aktualizace FW Well ATA172

Příspěvek od alfi »

Není brána z nějaké brandované distribuce? Větší operátoři mívají vlastní sw a k němu i whitelist MAC, na které jde nahrát jen konkrétní image.
Pozor na to, že verze bez plus do určitého sw umí i pulsní volbu a po upgradu už jen tónovou. A z pohledu security byly děravé snad všechny, číňan to moc neřešil :-)
radoch
Příspěvky: 32
Registrován: úte 02. říj 2012 15:35:33

Re: Aktualizace FW Well ATA172

Příspěvek od radoch »

Koupil jsem ho jako nový na Aukru od prodejce, co poskytuje služby IT. Nezdá se mi, že by byl z brandované distribuce, obal, vzhled brány i vnitřní SW vypadal stejně jako ta má stará původní. Bohužel to byla jediná možnost, jak takovou VOIP bránu sehnat - co se prodává nyní má horší výbavu a jsou navíc dražší. Jestli starší verze FW umí pulsní i tónovou volbu a nová už ne je dobrý paradox :-) Zatím jsem ve stavu, kdy tam mám ten původní FW, telefon stejně používám jen doplňkově a kredit tam udržuji nízký, takže z hlediska bezpečnosti bych ztrátu neutrpěl, kdyby mi ho někdo vyluxoval. Podpora Joyce mi nabízela, že by se vzdáleně připojila a otestovali to, zatím jsem to odmítl. Pán na helpdesku byl ale ochotný, i když se ozýval s prodlevou několika dní. Asi tedy vydržím s tímto stavem, ale nevím, co si pořídím potom, až mi odejde také (stačilo by mi, aby to mělo 2x line výstup pro tlf a a na každy alespoň 3x SIP učet...)
Odpovědět