Až dvě období s neomezeným LTE pokud máte aktivn8 nějaký datový balíček.Týká se to i předplacenek.
U těch je 500 + 500 MB za 99 Kč,a v appce potom od včerejška je neomezený internet zdarma .
Kristovec píše:Až dvě období s neomezeným LTE pokud máte aktivn8 nějaký datový balíček.Týká se to i předplacenek.
U těch je 500 + 500 MB za 99 Kč,a v appce potom od včerejška je neomezený internet zdarma .
Pitomec píše:Lepší je možná ta Zlatá karta za 200 Kč s kreditem taktéž 200 Kč a neomezenými SMS v síti VF: https://www.alza.cz/vodafone-zlata-kart ... 882905.htm
Kristovec píše:Ten internet vůbec není neomezený,dostal jsem pouze 976 563,5 GB,ležatá osmička je jen u SMS v síti
helmut.niederman píše:Kristovec píše:Ten internet vůbec není neomezený,dostal jsem pouze 976 563,5 GB,ležatá osmička je jen u SMS v síti
Ježiš Marjá, tolik dat nikdy nevyčerpáte víte co to je 900 tisíc GB ? Já mám třeba balíček z Datamanie 100 GB a málokdy vyčerpám celý limit. Takže z tohohle pohledu je to neomezený internet. To bysme museli být pořád 24 hodin denně 7 dní v týdnu být online a stahovali 4 K videa a ani to bychom nestihli vyčerpat.
Kristovec píše:Všimněte si,u hovorů nebo SMS tam ta ležatá osma je.
Zpět na Zajímavé služby, které neprovozuje Odorik.cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků