Zdražování - Ukrajina

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 8160
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdražování - Ukrajina

Příspěvek od xsouku04 »

Ukrajinci stále jsou stale jedni z našich cílových zákazníků, kterých si vážíme. Bohužel levněji a zároveň v dobré kvalitě a množství které potřebujeme nikde nelze koupit. Ukrajinští operátoři si hlídají, aby se prostě ven žádná minuta levněji nedostala.
Když jsme cenu na Ukrajinu počítali v roce 2008, byla cena nižší než dnes, takže jsme měli rozumný zisk.
Postupem času ale cena dále kolísavě narůstala, my jsme ale drželi stále stejnou prodejní cenu. Letos na jaře jsme v podstatě prodávali za nákupku. Takže myslím, že jsme byli určitě nejlevnější na světě nemluvě o výborné kvalitě.
Bohužel to nejde dělat věčně a další zdražení jsme nuceni dorovnali cenu tak, aby jsme nebyli se službou ztrátoví. Proto se to nyní zdá jako velký skok, je to ale pro nás nutnost.

Jediný způsob jak se dostat na cenu která by mohla konkurovat té naší je používat brány (nekvalitní - na Ukrajině mají extra przniče nechápu jak je to možné, ostatně si to můžete zkusit když vytočíte 000380 místo 00380 a máte to trochu levněji - viz http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=14&t=631) nebo neplatit DPH nebo oboje. Nezapomeňte přičíst 30 % k minutové sazbě pokud je účtování po minutě a každý třetí hovor je moc nekvalitní nebo se rozpadne.

Myslím že už bylo řečeno vše podstatné, proto uzamykám tohle vlákno.
Zamčeno