Je to nový polský operátor,který má bezplatné volání i internet , "platíte" tím,že shlédnete reklamy, za které Fonia dostává zaplaceno. Vy tak za základní služby neplatíte nic,jen 49 PLN za aktivaci SIM. Ale zatím není ani EU roaming.
Zajímavá myšlenka.
Fonia.app - základní mobilní služby neomezeně a zdarma !
Re: Fonia.app - základní mobilní služby neomezeně a zdarma !
To už tu kdysi bylo, tuším to zkoušelo O2 jako audio reklamy součástí hovoru? (a brzo to zavřeli, protože to nefungovalo? )
Máte pravdu,už jsem na to zapomněl. Ale to byla vždy jen jedna minuta hovoru z budky. Tohle má být neomezeně. Uvidíme.alfi píše:To už tu kdysi bylo, tuším to zkoušelo O2 jako audio reklamy součástí hovoru? (a brzo to zavřeli, protože to nefungovalo? )
Hmmm... tomu bych moc nevěřil, že to za těchto podmínek půjde delší dobu.
A ještě je tam nějaký cash back při nákupech.
A heslo "vytváříme komunitu".
Byznys na principu "něco za nic" nemůže dlouhodobě fungovat.
Dost mi to připomíná nějakou pyramidou hru. Ale je to možná tím, že jsem na tyhle věci až přecitlivělý.
Už jsem viděl i firmu, která za shlédnutí reklamy na mobilu jako že platila - Wor(l)d GN. Ve skutečnosti se dalo vydělat jen na přivádění dalších lidí. Jo, byla to pyramida jako vyšitá.
Čekal bych že vydělají na vstupním poplatku. Možná zavedou affil program za přivádění další lidí.
A pak najednou zavřou krám.
Člověk nemusí jít po tom nejlevnějším. Ono se to nejlevnější může prodražit.
A ještě je tam nějaký cash back při nákupech.
A heslo "vytváříme komunitu".
Byznys na principu "něco za nic" nemůže dlouhodobě fungovat.
Dost mi to připomíná nějakou pyramidou hru. Ale je to možná tím, že jsem na tyhle věci až přecitlivělý.
Už jsem viděl i firmu, která za shlédnutí reklamy na mobilu jako že platila - Wor(l)d GN. Ve skutečnosti se dalo vydělat jen na přivádění dalších lidí. Jo, byla to pyramida jako vyšitá.
Čekal bych že vydělají na vstupním poplatku. Možná zavedou affil program za přivádění další lidí.
A pak najednou zavřou krám.
Člověk nemusí jít po tom nejlevnějším. Ono se to nejlevnější může prodražit.
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
Ono to šlo i z mobilu viz třeba https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-oper ... ratori_hroKristovec píše:Máte pravdu,už jsem na to zapomněl. Ale to byla vždy jen jedna minuta hovoru z budky. Tohle má být neomezeně. Uvidíme.alfi píše:To už tu kdysi bylo, tuším to zkoušelo O2 jako audio reklamy součástí hovoru? (a brzo to zavřeli, protože to nefungovalo? )
To je hlavní problém, protože v Evropě není roaming.