dako píše:Poridil jsem jsem si tento telefon (GXP2130), po prvnich testech zatim spokojenost. Mam ho predevsim proto, abych mohl pouzivat 2 sip Odorik linky a jednoduchym zpusobem mezi nemi prepinat, a tady jsem objevil problem, ze kazdy ulozeny kontakt v telefonnim seznamu je vazan na odchozi linku. Cili mohu prepinat linkovymi tlacitky jak chci, vytoceny kontakt ze seznamu jde vzdy tou linkou, pod kterou je ulozen. Zjistil jsem ze nefunguje ani "Speed dial via active account" pres MPK tlacitka, vzdy je to vazane na urcitou linku (account). Tohle tyhle telefony maji trochu nedoresene.
U tech programovatelnych tlacitek (MPK) jsem to nakonec vyresil pres "Dial DTMF", ale moc sikovne to neni. Je to skutecne tak? Nebo delam nekde chybu?
Tak u Grandstreamu mi
tento nedostatek na jejich fóru potvrdili, na dotaz/žádost, jestli to odpraví, nikdo neodpověděl.
Problém se dá popsat pomocí obrázku.

Spočívá v tom, že v okně historie hovorů tlačítko Dial (vytočit) volá vždy přes naposledy použitou linku, klávesy jednotlivých linek v tomto kontextu stejně jako v kontextu kontaktů ze záhadného důvodu nefungují.
Co se týče podpory pro své prodejce, tak tam Grandstream odpověděl tohle:
Thank you for contacting Grandstream Networks EMEA Support center.
We will verify this locally and get back to you with our feedback.
In the meantime i will put the ticket on hold, Thanks.
Tedy napsali, že se na to hodlají podívat, ale nyní to není na programu. Pokud vám to tedy vadí, doporučuji se ke mě přidat na jejich fóru.
http://forums.grandstream.com/forums/in ... ic=20406.0
Jinak já zkusím dotaz na podporu znovu zopakovat za měsíc.