Válečník píše: ↑úte 20. pro 2022 15:34:12
No to je naprostá bomba a za naprosto bomba cenu. Kolik čísel paralelně to zvládne a zvládne i různé poskytovatele? Nebo je to jen na jednoho poskytovatele a jen jedno číslo a všechny telefony ho sdílejí.
Mám ADSL modem od O2, který umí 2 analogové linky a je to paráda ale musím mít obě odorik, nastavení toho registrátora a port atd mají společné. A zřejmě to O2 začalo konkurovat, tak O2 už nabízí jiné modemy, které to nemají.
Jsem z Odoriku naprosto nadšený, co to všechno umí, za jaké ceny (i když nechápu, že volání do Polska je ještě levnější než do ČR), a co všechno nám poradíte okolo a umožníte fakt poskládat si všechno na míru, vše nastavit, vše 10 možností. Je to super prostě.
Nevypadá to, že by tam bylo nějaké umělé omezení. Tedy je možné používat různé operátory. Co se týče DECTu tak tam nějaké omezení bude, předpokládám, že na dva hovory, méně jsem nikdy neviděl. Jestli je k tomu ještě pevná linka zvlášť, netuším. Předpokládám, že maximum bude 2 nebo 3 souběžné VoIP hovory. Píší, že mají nějakou vlastní android mobilní aplikaci, která umožňuje volat přes voip, když jste doma na wifi. Jak moc je to použitelné, netuším. Předpokládám, že cena je tak nízká, protože to nějaký velký Telekom nakupuje v milionech. A velké množství vždy snižuje cenu.
Jinak oba poslední zajímavé objevy udělal pan Pitomec, který se zmínil jen tak mimochodem. Já jsem to jen ověřil a zveřejnil.