Doba čekání na portaci

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
Odpovědět
Kristovec

Doba čekání na portaci

Příspěvek od Kristovec »

Prosím,jak dlouho se čeká na její uskutečnění ? Kolik dnů od podání žádosti ?
Minulý pátek odpoledne jsem podal žádost hovorem na OskartaLinku,a stále nic. Jdu od Kaktusu,protože ten nemá ani přesměrování hovorů a dokonce ani hlasovou schránku ! Ale zatím marně čekám na info o průběhu . Co o tom říká ČTÚ ?

Možná už jsem s tou Ukrajinou protivný, ale tam , pokud žádost podáte dopoledne,tak druhý den dopoledne už máte číslo přenesené ! ! !
Já jsem v březnu přenášel k lifecell dva Kyivstary a jeden Vodafone.ua ,ale žádost jsme dělali až odpoledne kolem 15. hodiny,a tak přenos proběhl až "popozítří" . To jsme na tom o tolik hůře,než oni ?
A ještě - Kyivstar umožňuje přesměrování hovorů i na zahraniční čísla , tady u nás , kromě Vodafonu, ani na vvnitrostátní :evil:

Ještě jeden příklad zaostalosti ČR - rychlovlaky . V Uzbekistánu a v zemích severní Afriky si jezdí 300 km/h a my ? Prý budeme testovat 200 km/h. :cry:
Pitomec

Re: Doba čekání na portaci

Příspěvek od Pitomec »

Od Kaktusu zpátky k Odoriku, mimo jiné právě skrz přesměrování hovorů, byla doba přenosu asi týden. U VF by to mělo být snad ještě kratší, na webu píší 2 dny (https://www.oskarta.cz/otazky-odpovedi# ... nest-cislo)
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Díky,zkusím tedy ještě počkat, ale maximálně do konce roku. Toho příštího :lol:
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Zatím,po 10 dnech, stále nic ! Zadal jsem to tedy k O2.
Odpovědět