Neomezený tarif na pevné i mobily do 57 zemí za 159,99 CZK
Neomezený tarif na pevné i mobily do 57 zemí za 159,99 CZK
Toto jsem si právě aktivoval na Viber Out.
Měla by tam být celá EU a dalších 30 zemí.
Mám bratrance na Slovensku a volal bych i do Německa.
Tarif se obnovuje po měsíci, cena v USD je 5,99.
Je v něm samozřejmě i ČR
Měla by tam být celá EU a dalších 30 zemí.
Mám bratrance na Slovensku a volal bych i do Německa.
Tarif se obnovuje po měsíci, cena v USD je 5,99.
Je v něm samozřejmě i ČR
Re: Neomezený tarif na pevné i mobily do 57 zemí za 159,99 CZK
Koukám, že seznam zemí, kde je možné volat, neobsahuje Egypt, Tunisko a Turecko, tedy jedny z nejnavštěvovanějších turistických destinací...
Škoda,ale zase - nejlevnější bezlimity CZ OPů nejdou pod 300 Kč a platí jep po ČR nebo v Euroroamu.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Voláte-li v rámci jedné země, nejspíš volaný neuvidí vaše mobilní číslo, ale skryté číslo nebo nějaký nesmysl.
(pokud máte v ČR vodafone, tam jim blokace ještě nefunguje)
(pokud máte v ČR vodafone, tam jim blokace ještě nefunguje)
Nikoli, prozvoním li svou nedávno koupenou Oskartu,vidím číslo,které mám ve Viberu registrované, tedy - +420601264xxx. A viděl jsem i své donedávna tam registrované +380681532xxx.
A ID přichází i na SIMku od O2.cz
Ale, máte pravdu,na Kaktusa přichází : Neznámé číslo.
Ale pozor - na SIMku od T-Mobile.pl ID přichází v pořádku. Tady v roamingu v ČR
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Však píši, že Vodafone ještě blokovat neumí, ale pracují na tom.Kristovec píše: ↑stř 04. zář 2024 8:37:41 Nikoli, prozvoním li svou nedávno koupenou Oskartu,vidím číslo,které mám ve Viberu registrované, tedy - +420601264xxx. A viděl jsem i své donedávna tam registrované +380681532xxx.
Pro mě naprosto nezajímavé. Za dvě simky a pár VOIP linek zaplatím s manželkou u odoriku měsíčně kolem dvou stovek dohromady. To by se nám doma nevyplatilo.
Jistě,za Kaktuska dáte 50 Kč na celý rok,tedy 4 Kč/měsíc.
Jediné, co mě u Odorika udivuje, je, že nemotivuje více využívat volání přes VoIP. Například balíčky volných minut nebo neomezené volání by mohly zvýšit obraty a přinést větší zisky. Připojovací poplatky jsou téměř na nule, tak proč nezvýšit průměrnou útratu na jednoho zákazníka? Samozřejmě se mi líbí na Odoriku volnost a možnost volby.
Právě proto u Odoriku jsem, že mi ty balíčky nenutí a maximálně mi to vyhovuje. Ale ruku na srdce, kdo z běžných uživatelů mobilů něco ví o VOIP? Mezi mými známými prakticky nikdo a když jim to popisuju, nemohu se zbavit dojmu, že je to absolutně nezajímá. „Mám přeci neomezený tarif u O2 a volám zadarmo,“ je nejčastější námitka. Pak se ovšem diví, když jedou na dovolenou do Albánie. Přitom stačí mít v mobilu třeba ACR phone či jinou SIP aplikaci a telefonovat pomocí hotelové wifi či e-sim za pár kaček.mymartin píše: ↑stř 04. zář 2024 22:35:24 Jediné, co mě u Odorika udivuje, je, že nemotivuje více využívat volání přes VoIP. Například balíčky volných minut nebo neomezené volání by mohly zvýšit obraty a přinést větší zisky. Připojovací poplatky jsou téměř na nule, tak proč nezvýšit průměrnou útratu na jednoho zákazníka? Samozřejmě se mi líbí na Odoriku volnost a možnost volby.