Ahoj
Zajímal by mě váš názor: používáte někdo asistenční služby? Potřebuju něco víc univerzálního než to, co nabízejí pojišťovny. Mám několik vozidel, některá bez české SPZ, a přes pojišťovny to vychází fakt hodně draze a navíc vždy jezdím jenom jedním autem, musím to řešit pro každé zvlášť.
Narazil jsem na ÚAMK, což je něco jako česká obdoba německého ADAC. Máte s tím někdo zkušenosti? Co používáte vy? Jezdím dost po Evropě, takže bych fakt ocenil nějaké solidní doporučení. Díky.
Asistenční služby
Re: Asistenční služby
"Potřebuju něco víc univerzálního než to" - co konkrétně potřebujete?
"Co používáte vy?" Pro jaké vozidlo (obytnák, nákladák, osobák, motorka ... ?)? Pro jakou příležitost? (Asi to, co používám vám bude k ničemu, když nejezdím po Evropě a obecně jezdím málo... Nicméně mám přehled.
"Co používáte vy?" Pro jaké vozidlo (obytnák, nákladák, osobák, motorka ... ?)? Pro jakou příležitost? (Asi to, co používám vám bude k ničemu, když nejezdím po Evropě a obecně jezdím málo... Nicméně mám přehled.
Re: Asistenční služby
Do teď jsem to řešil tak, že pro každé auto jsem si sjednával přes pojišťovnu ješte něco na víc (kromě pov). Případně si platil pojištění pro dané období kdy jsem v cizině od generali.
Co potřebuji; až mě někde auto nechá, chci mít možnost někomu zavolat a nechat se odtáhnout do servisu, pokud to bude nějaká blbost tak opravit na místě, jezdím a vlastním pouze osobní automobily, tedy vše do 3,5T. Nechci to platit pro každé auto, je to opravdu zbytečné a drahé.
Co potřebuji; až mě někde auto nechá, chci mít možnost někomu zavolat a nechat se odtáhnout do servisu, pokud to bude nějaká blbost tak opravit na místě, jezdím a vlastním pouze osobní automobily, tedy vše do 3,5T. Nechci to platit pro každé auto, je to opravdu zbytečné a drahé.