Objednání callback hovoru přes Telegram

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
mymartin

Objednání callback hovoru přes Telegram

Příspěvek od mymartin »

Jak mohu objednat callback hovor přes zprávu na Telegramu? V jakém formátu mám uvést PIN a telefonní číslo? Zkoušel jsem to, ale nefunguje to. Děkuji za radu, zda je vůbec možné takto hovor objednat. Případně ocením doporučení na nějaké API nebo Android aplikaci, která umožňuje objednání callback hovoru přes API. Mám u Tesco mobile neomezený internet o rychlosti. 16 kb/s. Děkuji.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Objednání callback hovoru přes Telegram

Příspěvek od xsouku04 »

Zkuste zavolat na https://t.me/Odorikcz ,mělo by to chtít PIN a pak telefonní číslo.

Aby to nechtělo pin, tak lze vaše číslo, na které máte registrovaný Telegram jako číslo, kde je možné volat bez zadávání PINu.

Ten PIN a číslo zadejte do chatu včetně # nakonci. Tedy není to úplně zpětné volání.

Akorát předpokládám že 16 Kbit asi nebude stačit.
mymartin

Příspěvek od mymartin »

Děkuji, pro takto pomalý internet byl vhodný API program OdorAK. Mohl byste mi prosím poskytnout odkaz na stažení této aplikace, která už není dostupná v Google Play?
jaara

Příspěvek od jaara »

mymartin píše: ned 13. dub 2025 13:48:40 Jak mohu objednat callback hovor přes zprávu na Telegramu?
Mně plně vyhovuje aplikace Odorik callback 2, i když android reptá, dá se nainstalovat v pohodě. Můžete pak objednat callback jakou formou chcete.
https://www.odorik.cz/w/odorik_callback2_pro_android
Jan Telefonista

Příspěvek od Jan Telefonista »

Lze to i bez appky a sovetskeho svazaka v mobilu, pres tzv. bookmarklet. Ve firefoxu (zkouseno tedy na desktopu, ale melo by to jit i na mobilnim chromu). Postup je takovy, ze rucne vytvorite zalozku nazvanou napr. "callback" a do url vlozite kod (pripadne ulozite jakoukoliv zalozku a pak url zmenite na kod):

Kód: Vybrat vše

javascript:(function(){let r=prompt("Zadej číslo, které chceš volat (recipient):");if(!r)return;let c="MOJEVEREJNECISLO",u="CISLOLINKY",p="SUPERTAJNEHESLO";fetch("https://www.odorik.cz/api/v1/callback",{method:"POST",headers:{"Content-Type":"application/x-www-form-urlencoded"},body:`user=${encodeURIComponent(u)}&password=${encodeURIComponent(p)}&caller=${encodeURIComponent(c)}&recipient=${encodeURIComponent(r)}`}).then(res=>res.text()).then(t=>alert("Odpověď Odoriku:\n"+t)).catch(e=>alert("Chyba:\n"+e));})();
Samozrejme je potreba nahradit MOJEVEREJNECISLO, CISLOLINKY, SUPERTAJNEHESLO ;-) Zepta se to na cislo (musite si ho okopirovat a vlozit ze seznamu) a objedna hovor, datova narocnost par bajtu, v podstate jen hlavicky.
mymartin

Příspěvek od mymartin »

Děkuji, API heslo, které vidím, je pouze pro jednu linku, a nemohu vybrat linku s CLIPem, který chci, nebo dělám něco špatně?
Odpovědět