tomicak píše:DoG píše:registrace u klikniavolej.cz, sms pod mym cislem bez problemu k nam, do azie.. takze to nemate proste osefovany? Jsem vas fanda, ale platit za NIC nemuzu. Domaci sms mam zdarma u operatora, predsi pres retenci ma tohle kazdy..
Takže dá se říct, že u klikniavolej.cz lze, byť dráž než u odoriku, naprosto spolehlivě odesílat
sms do zahraničí pod mym mobilnim číslem? Mám na mysli, Slovensko, USA, Německo, UK např? Nebo si Pane Soukup myslíte, že je to zase pouze jeden z těch kterejm to taky nejde, jen o tom nemluví? Shánim něco spolehlivýho na tyhle a další zahraniční destinace hlavně. Díky.
Myslím že na T-mobile v ČR neumí doručovat nikdo tak aby bylo vidět veřejné číslo původního volajícího. Jen prostě nemají fórum a dopředu to nikomu neřeknou. Ten kdo na T-mobile posílá málo to třeba ani nezjistí.
Co se týče doručování do zahraničí. Firmy co se živí posíláním
sms podle mojí zkušenosti moc zodpovědnosti nepobrali. Myslím tím hlavně ty tranzitní. Ano funguje to, ale mluvit o 100% myslím nelze. Když to shrnu, tak hlavní rozdíl mezi námi a klikniavolej je v tom, že my potíže přiznáváme, ale klikni je zatlouká. Pokud se mýlím, tak mne někdo opravte. Chcete-li mít jistotu doručení v případě odesílání do ČR, můžete použít nás, ale jako odesilatele zvolte to divné krátké číslo. V tom případě je to spolehlivé. V
sms se ale nezapomeňte podepsat a napište do těla
sms, že nemají odpovídat. Pak to spolehlivé je.