Ano. Mobil se objeví jako další linka.enigmatic píše:Všechno je podružný. Potřebuji jedinou věc abych jediným bankovním převodem nabil účet u Odoriku a z něj pak živil 4 až 6 mobilů společně s VOIP. Půjde to?
Odorik bude virtuální mobilní operátor
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud potřebujete jen internet bez paušálu, pak asi výhodněji vyjde tohle http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=880 1 MB stojí 0,40 Kč, nejde volat jen přijímat a každou hodinu dojde k zaokrouhlení na celé megabajty nahoru. Tedy účtování spíše po MB, ale i tak to není na ledasco špatné.Návštěvník píše:Navazu na to, co jsem psal drive. Podotykam, ze jsem s Odorikem po vsech strankach absolutne spokojeny. Jak rikam, pro mne je prioritni se zbavit pausalu.xsouku04 píše:Internet účtovaný po KB s cenou okolo 1 Kč/MB.
A to je absolutne nejzasadnejsi duvod, proc jsem presel k Odoriku. Takze, pro mne staci mit nejakou datovou simku BEZ PAUSALU, klidne za 1 kacku 1 mega (i kdyz je to strasna zlodejina) s uctovanim po kilech, abych opustil Bleskmobil a cely se vsemi svymi cisly presel k Odoriku.
Bez pausalu - je pro mne nejzasadnejsi vec. Problem placeni MUSI byt na strane dodavetele, nikoliv odebiratele sluzeb. Mne vyhovuje stav, kdyz se nic nestane, pokud nezaplatim. To znamena pouze to, ze DODAVATEL nedostane prijem. Ale kdyz musim platit pausal, tak nikoliv dodavatel, ale moje malickost musi myslet na to, jestli mam vsechno zaplacene.
Takze, s pausalem, misto toho, aby DODAVATEL mel problem mi to prodat, JA sam musim mit STAROST neustale myslet na placeni a placeni a placeni...
Na to se vykaslu. Dlabu na to. To uz radsi si poridim nejakou "albanskou" datovou simku bez pausalu, nez abych se upsal na pravidelne poplatky. Jak rikam, pokud bude pausal na data, tak zustavam u Blesku.
Naše simkarta bude určená hlavně na volání s občasným přenesením pár dat, pro datové tarify jsou zde a ještě budou úplně jiné nabídky. Akorát z těch simkaret nepůjde volat.
Tak to bude masakr. Teď máme 5 linek. Jedna je pevná přes VOIP bránu a další 4 jsou s Clipem na mobily. V každém případě děkuji za příznivou odpověď.xsouku04 píše:Ano. Mobil se objeví jako další linka.enigmatic píše:Všechno je podružný. Potřebuji jedinou věc abych jediným bankovním převodem nabil účet u Odoriku a z něj pak živil 4 až 6 mobilů společně s VOIP. Půjde to?
Nevíte nekdo,jestli SIM Bleskmobilu dovoluje Odoriküv prozvánecí callback?
Svagr nepockal,a své T-M císlo prenesl k Blesku.
Nevidím jediný důvod proč by to nemělo jít. A není nic jednoduššího než to zkusit.Kristovec píše:Nevíte nekdo,jestli SIM Bleskmobilu dovoluje Odoriküv prozvánecí callback?
O2,kde je Blesk,ta prístupová císla blokuje,tak proto.enigmatic píše:Nevidím jediný důvod proč by to nemělo jít. A není nic jednoduššího než to zkusit.Kristovec píše:Nevíte nekdo,jestli SIM Bleskmobilu dovoluje Odoriküv prozvánecí callback?
Tak bych to reklamoval z důvodu, že se nemůžu dovolat kamarádům na Slovensko, případně bych si ty hovory spojoval jinak.Kristovec píše:O2,kde je Blesk,ta prístupová císla blokuje,tak proto.enigmatic píše:Nevidím jediný důvod proč by to nemělo jít. A není nic jednoduššího než to zkusit.Kristovec píše:Nevíte nekdo,jestli SIM Bleskmobilu dovoluje Odoriküv prozvánecí callback?
Teď mi filozofie Odorika dost uniká. Máte zákazníky, kteří většinou volají přes VoIP a jsou zvyklí platit jen to, co provolají, jsou zvyklí u vás neplatit žádný paušál (a mnozí jsou s vámi právě proto). Internet má každý doma, hodně lidí v práci, je na čím dál více veřejných místech... takže lidé potřebují gsm volání čím dál méně, mnozí vyloženě nárazově. Tak proč se na ceny gsm tak moc soustředíte?? ...za cenu nasazení paušálu? Nevím, nedává mi to smysl a jsem z toho zklamaný.
Proč aspoň případně nedáte lidem na výběr i možnost paušál neplatit? Vyšší ceny za volání, účtování 60+1, internet jen po balíčcích... přece není pro VoIP nadšence žádný problém, když to využívají jen sporadicky
Proč aspoň případně nedáte lidem na výběr i možnost paušál neplatit? Vyšší ceny za volání, účtování 60+1, internet jen po balíčcích... přece není pro VoIP nadšence žádný problém, když to využívají jen sporadicky

Jdou do gsm protože se tam dá jít. A předpokládám, že to vyřeší takovým způsobem aby z toho koncový zákazník vytěžil co nejvíc.Forrrest píše:Teď mi filozofie Odorika dost uniká. Máte zákazníky, kteří většinou volají přes VoIP a jsou zvyklí platit jen to, co provolají, jsou zvyklí u vás neplatit žádný paušál (a mnozí jsou s vámi právě proto). Internet má každý doma, hodně lidí v práci, je na čím dál více veřejných místech... takže lidé potřebují gsm volání čím dál méně, mnozí vyloženě nárazově. Tak proč se na ceny gsm tak moc soustředíte?? ...za cenu nasazení paušálu? Nevím, nedává mi to smysl a jsem z toho zklamaný.
P.S.: Pro Odorik nepracuji.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Měsíční poplatek musíme platit sami, navíc nás k tomu abychom jej vybírali dokonce i cenovou nabídkou nutí (nemohu říkat detaily), takže jsme doslova nuceni jej vybírat a nenabízet alternativu bez něj. Prostě na typické anonymní "předplacenky" chce mít "monopol" někdo jiný.Forrrest píše:Teď mi filozofie Odorika dost uniká. Máte zákazníky, kteří většinou volají přes VoIP a jsou zvyklí platit jen to, co provolají, jsou zvyklí u vás neplatit žádný paušál (a mnozí jsou s vámi právě proto). Internet má každý doma, hodně lidí v práci, je na čím dál více veřejných místech... takže lidé potřebují gsm volání čím dál méně, mnozí vyloženě nárazově. Tak proč se na ceny gsm tak moc soustředíte?? ...za cenu nasazení paušálu? Nevím, nedává mi to smysl a jsem z toho zklamaný.
Já ale v tom ale problém nevidím. Kdo chce tradiční předplacenku nechť si pořídí třeba mobil.cz. Nemá smysl abychom nabízeli podobné ceny jako mibil.cz s tím, že navíc internet není zdarma. Spíše má smysl nabízet něco, co lze dobře propojit s našemi ostatními službami a to vyžaduje bohužel ten paušál. Pořiďte si mobil.cz a delší hovory pak může volat přes náš callback, který ještě jednou zlevní.
Naše služby jsou ale něco více než jen předplacená anonymní karta.
Paušál nebude závazný a když na účtu nebude kredit, o číslo, kartu nepřijdete, jen dočasně přestane fungovat. Měla by jít i úmyslně "vypnout.", řekněme přechodně uspat. Detaily ale bohužel zatím neznám.