Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
thegrid899: Poplatek za přenesení čísla si nikdo účtovat nemůže. Ze zákona je to zakázáno.
Můžete napsat podle jakého zákona? Děkuji.
Hihni.2x4b píše:thegrid899: Poplatek za přenesení čísla si nikdo účtovat nemůže. Ze zákona je to zakázáno.

Jaký zákon a které konkrétní ustanovení sem napsat nemůžete, že?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Svázání s T-mobile nebo GTS napevno nejsme. Jsme dostatečně velcí na to, abychom plnili podmínky minimálního odběru u kdekoho, takže přidat možnost dělat virtuála v jiných sítí, je z našeho pohledu poměrně snadná záležitost.tom.i píše:Chtel bych se zeptat, jestli je Odorik nejak napevno svazany s GTS. Pokud by napr.do Vodafone site prisel nejaky virtual a mel lepsi nabidky jestli by Odorik mohl prejit, nebo proste pokud uz je to u GTS (T-debile), tak uz pres to nejede vlak a neda se svitit?
Jestli neni treba lepsi jeste pockat, co se vyvrbi do pul roku nebo do roku..
DIky za osvetu a omlouvam se pokud je to lamerni dotaz
Co je ale problematické, že přenos čísla od jednoho operátora k druhému je poměrně nákladná záležitost a musí se vyměňovat sim karta.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel naše možnosti jsou hodně omezené, nemůžeme prodávat za nižší cenu než nakupujeme. Pokud Vám podmínky mobil.cz vyhovují, doporučuji u něj zůstat. Osobně si myslím, že jejich nabídka není špatná. My nemůžeme nabídnout nic stejného nebo lepšího. Děláme hlavně to, v čem můžeme přidat nějakou přidanou hodnotu. Dělat něco, na čem se nedá vydělat a zároveň to nic nového nepřinese zákazníkovi, nemá smysl.Vilém píše:Dobrý den Odoriku
Jsem zákazníkem MOBILU.CZ a také jsem velmi spokojeným VOIP zákazníkem Odoriku s účtem. Proto jsem byl připraven přejít i na mobilní volání k Odoriku a mít jeden účet s kreditem. Po zhlednutí mobilního tarifu, kde je nutné platit 1,-Kč za den u mobilního tarifu, tak přejití k Odoriku od MOBILU.CZ u mne nepřipadá ani náhodou. Odorik to prostě podělal!
Vysvětlím proč:
Exspirace účtu u Odoriku 2 roky, poplatek 1,-Kč za den, to je 730,-Kč, které budou odečteny z účtu a to jsem nevolal ani minutu!
Exspirace kreditu u MOBILU.CZ je 6 měsíců a nabití kreditu 200,-Kč to máme 800,-Kč za 2 roky. Volání u MOBILU.CZ je za 2.50,-Kč va všechny linky bez rozdílů a k tomu internet zdarma! Přenos čísla a SIM karta zdarma! To máme 800,-Kč za 2 roky děleno 2.50,-Kč = 320 minut které mám na volání.
BLESK MOBIL je na tom podstatně hůře než MOBIL.CZ protože musíte nabíjet částkou 250,-Kč a to každé 3 měsíce to máte za 2 roky 8 x 250 = 2.000,-Kč a to ještě bez internetu. V tomto směru je na tom MOBIL.CZ jednička u nás co se týče předplacenek.
Navrhuji Odoriku ať se nad tím zamyslí a něco s tím udělá.
Navrhoval by ať tento stavající mobilní tarif ponechá a k němu přidá další tarif, který bude bez 1,-Kč poplatku na den s voláním za 2.50,-Kč va všechny linky operátoru bez rozdílů, tak jako u MOBILU.CZ, případně v hranici ceny mezi 2.50,-Kč a 2,-Kč, to podle toho, aby byl Odorik ziskový a neprodělával. Samozdřejmostí zustává jeden účet jak pro VOIP, tak pro mobilní volání s exspirací 2 let. Z těchto dvou tarifů by si mohl zákazník vybrat a jsem si 100% jistý, že si vybere tarif, který navrhuji.
Poplatek 300,-Kč za přenos císla je také nešťastně nastaven, měl by být zdarma, aby přilákal více zákazníků!
s Pozdravem Vilém váš spokojený IP zákazník
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U nás je účtování 1+1, což přináší další ne úplně zanedbatelnou úsporu.alfi píše:1,70/min + 30 kč/měs nebo 2,50/min + 0 kč /měs.. to za měsíc neprovoláte ani 30 min? a co potom s takovým zákazníkem? (poslat k vodafonu s nulovým paušálem?Vilém píše: Exspirace účtu u Odoriku 2 roky, poplatek 1,-Kč za den, to je 730,-Kč, které budou odečteny z účtu a to jsem nevolal ani minutu!
Exspirace kreditu u MOBILU.CZ je 6 měsíců a nabití kreditu 200,-Kč to máme 800,-Kč za 2 roky. Volání u MOBILU.CZ je za 2.50,-Kč va všechny linky bez rozdílů a k tomu internet zdarma! Přenos čísla a SIM karta zdarma! To máme 800,-Kč za 2 roky děleno 2.50,-Kč = 320 minut které mám na volání.
...)
ono už to někde v diskuzích o virtuálech zaznělo - na 1-2-3 cenových programech nikdy nepostavíte službu tak, aby vyhovovala úplně všem zákazníkům.. tedy každý operátor si spočítá svou nejčastější skupinu a té postaví nabídku na míru. ostatní se musí přizpůsobit - nebo jít jinam, pokud je rozdíl 10-30 kč měsíčně tak podstatný (to není ani jedna plzeň)
Taky nějak nechápu co pan Vilém tím vším myslel.
No, já to vidím, zejména ze svého pohledu, asi takhle. Máme jakési tržní hospodářství, kde existuje poptávka a nabídka. Pokud konkrétní nabídka mé poptávce bude vyhovovat vyberu si ji. Pokud ne, poohlédnu se jinde
No, já to vidím, zejména ze svého pohledu, asi takhle. Máme jakési tržní hospodářství, kde existuje poptávka a nabídka. Pokud konkrétní nabídka mé poptávce bude vyhovovat vyberu si ji. Pokud ne, poohlédnu se jinde

Dobrý den dají se už někde objednat SIM karty?
Já chápu naprosto přesně, co tím myslel - přišel prudit a doporučovat konkurenci, které se asi nevede tak, jak si představovala a musí najímat kkty, kteří jí dělají reklamubrabitom píše:Taky nějak nechápu co pan Vilém tím vším myslel.

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne nedají. Pokud ale budete mít cestu přes centrum Prahy, můžete se pro sim za 100 Kč zastavit. Půjde ale aktivovat nejspíše až příští týden.Michal píše:Dobrý den dají se už někde objednat SIM karty?